Plecat din Argentina la 18 ani, Tino Costa și-a făcut cu greu un nume în fotbal. După mai multe experiențe în ligile inferioare din Franța, mijlocașul crescut de Racing a dat probe la Lyon.
Aveam 23 de ani și am ajuns la Lyon. Stăteam în cameră cu Benzema care tocmai fusese promovat la echipa mare. Când i-am deschis dulapul și am văzut câte perechi de ghete are am înnebunit. Am luat câteva, le-am spălat și le-am folosit - Tino Costa
Peste câțiva ani, Tino Costa a ajuns la Valencia și a fost adversarul lui Benzema.
Liga
Ancelotti, cucerit de Camavinga: "E complet. A-l avea în echipă înseamnă mult pentru Real Madrid"
ACUM 8 ORE
M-am dus la el și i-am povestit ce făcusem. A zâmbit, m-a înjurat prietenește și mi-a spus că nu și-a dat seama - Tino Costa
Valencia a plătit 6 milioane de euro în 2010 pentru Tino Costa la Montpellier. Mijlocașul argentinian a mai fost la Spartak Moscova, Fiorentina sau Genoa, dar a prins și 2 meciuri în naționala Argentinei sub conducerea lui Alejandro Sabella. Acum, Tino Costa joacă în Columbia, la Atletico National.

Tino Costa și Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acestea este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Mesajul lui Mbappe către colegii de la PSG prin care le-a spus unde va juca în viitor
12/09/2021 LA 08:22
Liga
Clauză de reziliere stelară pentru Mbappe la Real Madrid! Planul pus la cale de 'galactici'
10/09/2021 LA 18:17