Articol scris de Romeo Ene
Ivan Rakitic a fost întrebat despre posibilitatea de a fi coleg cu Ianis Hagi, iar fostul jucător al Barcelonei a mărturisit că românul ar fi întâmpinat "cu braţele deschise" dacă se va concretiza o astfel de mutare.
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
ACUM 5 ORE

Ianis Hagi ar putea fi coleg cu Rakitic

Hagi este pe lista mai multor cluburi din Europa, Lazio fiind unul dintre ele, însă directorul sportiv al Sevillei, Monchi, este de mai mult timp un fan al mijlocaşului de la Rangers, potrivit Dailyrecord. În cazul în care se va concretiza acest transfer, Hagi va fi foarte bine primit în Spania, după spusele lui Rakitic, una dintre vedetele echipei antrenate de Lopetegui.
Întrebat despre un posibil transfer al lui Hagi la Sevilla, Rakitic a răspuns: "Nu ştiu nimic, eu sunt încă jucător, nu manager. Poate veni, îl vom primi cu braţele deschise. Vă invit pe toţi din România la Sevilla să veniţi să vizitaţi oraşul, stadionul nostru, o să vă placă cu siguranţă. Să sperăm că alături de el, vor mai veni mulţi români la Sevilla.", a precizat Rakitic, în cadrul unei conferinţe de presă realizată de o casă de pariuri.
Hagi a venit pe Ibrox vara trecută de la Genk şi chiar dacă nu a fost un titular cert, românul a reuşit 8 goluri şi 15 pase decisive, în cele 45 de meciuri în care a evoluat pentru Rangers.
Ianis spunea recent faptul că "familia mea, agenţii şi cu mine avem un plan bine stabilit pentru cariera mea, precum şi ce drum voi urma, ce realizări voi avea. Sunt foarte calm, tot ceea ce contează este să intru pe teren, să joc cât mai mult, iar lucrurile bune vor veni de la sine.Viitorul meu este pe mâini bune cu ajutorul agenţilor pe care îi am în momentul de faţă. Este treaba lor să aibă grijă de viitorul meu, iar atâta timp cât voi performa pe teren, lucrurile vor fi rezolvate".
Ianis Hagi a fost declarat recent cel mai bun tânăr jucător din campionatul Scoţiei. Este cotat de site-ul Transfermarkt la 6 milioane de euro.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
24/09/2021 LA 15:23
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
24/09/2021 LA 05:01