În 2019, Ianis Hagi ajungea la Genk în schimbul a patru milioane de euro. Totuși, Hagi Jr. a avut șansa de a se transfera pe mulți mai mulți bani și să aibă un salariu de patru ori mai mare la echipa care-l dorea cu orice preț la acel moment, Spartak Moscova.
Gică Popescu, președintele Viitorului, a mărturisit că l-a sfătuit pe fiul "Regelui" să accepte oferta, însă Ianis Hagi, în prezent fotbalistul campioanei Rangers, a refuzat să plece în Rusia și a ales Belgia pentru a evolua în UEFA Champions League. În cele din urmă, Ianis nu a reușit să se adapteze la Genk și a ales să se tansfere la Rangers, după doar șase luni petrecut în Belgia.

Gică Popescu, dezvăluiri despre super-oferta primită de Ianis Hagi în 2019: "Nu s-a uitat la bani. A ales cu sufletul"

Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
"Eu am optat pentru altă echipă, pentru Spartak Moscova. De atunci am considerat că ar fi mai bine, mă gândeam în primul rând la avantajele financiare. Suma pe care o plătea Spartak era de două ori mai mare decât a plătit Genk. Asta era o chestiune personală, Ianis trebuia să își decidă viitorul.
I-am prezentat oferta, nu am încercat să îl influențez. Nu contează, a ales! A fost decizia lui. A avut posibilitatea de a câștiga de patru ori cât câștiga la Genk, s-a dus pentru că juca în Champions League. Nu s-a uitat la bani. A ales cu sufletul, a ales cu profesionalism. Nu mulți făceau așa! Copilul ăsta are o maturitate incredibilă", a spus Gică Popescu la Digi Sport.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16