Steven Gerrard a fost numit pe 11 noiembrie noul antrenor al lui Aston Villa. Fosta legendă a lui Liverpool a renunţat la contractul cu Glasgow Rangers pentru a se întoarce în cel mai puternic campionat din lume. Astfel, campioana Scoției a rămas fără antrenor. Potrivit presei din Marea Britanie, Ronald Koeman ar reprezenta o variantă rapidă de antrenor pentru înlocuitorul lui Gerrard.
Olandezul a fost demis de la Barcelona luna trecută, după o înfrângere neașteptată cu 1-0 în fața celor de la Rayo Vallecano. La Barcelona a fost deja instalat Xavi, dar la Rangers încă se caută o soluție rapidă și bună. Scoțienii caută să câștige titlul în ani consecutivi în Premiership pentru prima dată din 2011, iar în prezent ocupă locul 1, cu 4 puncte peste rivala Celtic.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00

Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman la Rangers?

Antrenorul în vârstă de 58 de ani ar avea avantajul experienței pentru a prelua postul vacant de pe Ibrox, câștigând trofee în Spania, Portugalia și Olanda de-a lungul unei cariere manageriale de peste 20 de ani, în care a trecut și prin Premier League, acolo unde le-a pregătit pe Everton și Southampton.
Înaintea lui Koeman pe lista celor de la Rangers ar fi totuși un alt antrenor olandez. Conform Daily Record, ales este însă un fost jucător al Barcelonei - Giovanni van Bronckhorst.Acesta este liber de contract din decembrie anul trecut, atunci când s-a despărțit de chinezii de la Guangzhou City. În vârstă de 46 de ani, van Bronckhorst a pregătit de-a lungul carierei formația U21 și echipa mare a celor de la Feyenoord și pe Guangzhou City.
În plus, și trecutul său ar reprezenta un avantaj în ochii oficialilor de pe Ibrox Park. Acesta a jucat pentru Rangers în perioada 1998-2001. De la gruparea scoțiană a făcut pasul la Arsenal (2001-2004), iar apoi a îmbrăcat tricoul Barcelonei (2003-2007). Jurnaliștii britanici spun că Giovanni van Bronckhorst ar putea debuta la Glasgow Rangers pe 21 noiembrie, la meciul cu Hibernian din semifinalele Cupei Ligii Scoției la fotbal.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33
Liga Națiunilor UEFA
Ilie Dumitrescu a desemnat cel mai bun jucător al României: "E singurul! Ceilalți n-au mișcat"
01/10/2022 LA 05:51