Sezonul trecut, Ianis Hagi a cucerit titlul în Scoția alături de Rangers după un sezon aproape perfect. Acum, mijlocașul român se pregătește de startul unui nou sezon pe Ibrox Stadium. Totodată, Rangers va reveni și în Champions League, după 10 ani de absență, unde speră să intre în grupe.
Ianis Hagi a oferit un interviu pentru publicația britanică The Guardian, în care a vorbit, printre altele, despre perioada petrecută până acum la Rangers și despre echipa națională a României.
"Mi-a plăcut fiecare secundă petrecută aici, deoarece antrenorii sunt incredibili şi am crescut atât de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru dezvoltarea unui jucător.Aici învăţ despre mentalitatea de a câştiga. Fiecare persoană din acest club te împinge să te descoperi ca fotbalist. Asta m-a ajutat şi îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul în continuare.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
A fost frumos, dar acum este istorie. În acest moment suntem extrem de concentrați asupra a ceea ce trebuie să realizăm în sezonul viitor. Ne dorim să jucăm în Liga Campionilor, iar pe plan intern vom face un efort masiv. Este atât de multă foame de rezultate în această echipă și nu putem aștepta decât să înceapă sezonul", a spus Ianis pentru The Guardian.

Ianis Hagi despre naționala României

Naționala României a avut parte de o serie de rezultate nefaste în ultimii ani, nu am fost calificați nici la EURO 2020. Cu toate astea, Ianis Hagi a declarat că este încrezător în ceea ce privește viitorul României.
"Chiar am încredere în generația care vine. Suntem în procesul de a construi o nouă națională, și sperăm să ne găsim pentru a crea o echipă cu care să concurăm la cel mai înalt nivel.
Am arătat la U21 că avem calitate, așa că acum trebuie să încercăm să avem succes și la echipa mare. Sunt sigur că vom fi la Cupa Mondială sau la Euro în curând", a mai spus Ianis pentru sursa citată.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16
Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
15/10/2021 LA 05:00