Sezonul trecut, Ianis Hagi a cucerit titlul în Scoția alături de Rangers după un sezon aproape perfect. Acum, mijlocașul român se pregătește de startul unui nou sezon pe Ibrox Stadium. Totodată, Rangers va reveni și în Champions League, după 10 ani de absență, unde speră să intre în grupe.
Ianis Hagi a oferit un interviu pentru publicația britanică The Guardian, în care a vorbit, printre altele, despre perioada petrecută până acum la Rangers și despre echipa națională a României.
"Mi-a plăcut fiecare secundă petrecută aici, deoarece antrenorii sunt incredibili şi am crescut atât de mult în ultimele 18 luni. Este un mediu foarte bun pentru dezvoltarea unui jucător.Aici învăţ despre mentalitatea de a câştiga. Fiecare persoană din acest club te împinge să te descoperi ca fotbalist. Asta m-a ajutat şi îmi doresc să îmi îmbunătăţesc jocul în continuare.
Fotbal
Noul nume pe banca tehnică la Rangers. Acesta a mai lucrat cu Ianis Hagi în trecut
28/11/2022 LA 09:34
A fost frumos, dar acum este istorie. În acest moment suntem extrem de concentrați asupra a ceea ce trebuie să realizăm în sezonul viitor. Ne dorim să jucăm în Liga Campionilor, iar pe plan intern vom face un efort masiv. Este atât de multă foame de rezultate în această echipă și nu putem aștepta decât să înceapă sezonul", a spus Ianis pentru The Guardian.

Ianis Hagi despre naționala României

Naționala României a avut parte de o serie de rezultate nefaste în ultimii ani, nu am fost calificați nici la EURO 2020. Cu toate astea, Ianis Hagi a declarat că este încrezător în ceea ce privește viitorul României.
"Chiar am încredere în generația care vine. Suntem în procesul de a construi o nouă națională, și sperăm să ne găsim pentru a crea o echipă cu care să concurăm la cel mai înalt nivel.
Am arătat la U21 că avem calitate, așa că acum trebuie să încercăm să avem succes și la echipa mare. Sunt sigur că vom fi la Cupa Mondială sau la Euro în curând", a mai spus Ianis pentru sursa citată.
Scottish Premiership
Un fost secund al lui Gerrard, favorit să-l antreneze pe Ianis Hagi! Anunțul presei din Scoția
23/11/2022 LA 15:00
Scottish Premiership
Ianis Hagi, tot mai aproape de revenire! Dezvăluiri emoționante la aproape 1 an de la accidentare
17/11/2022 LA 17:33