Încă un jucător din naționala României va rata duelul cu Macedonia de Nord din preliminarii Campionatului Mondial din 2022. Ianis Hagi a fost testat pozitiv la coronavirus în această după-amiază, după ce a acuzat dureri de cap.
Potrivit site-ului Federației Române de Fotbal, Hagi a fost izolat de restul coechipierilor, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu fiind la rândul lor testați după ce au intrat în contact cu Ianis.
"Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv. Tricolorul a intrat imediat în izolare. Până azi, cu ocazia acestei acțiuni a naționalei, Ianis efectuase 5 teste COVID, toate cu rezultat negativ.
Romanian Liga I
Nicolae Dică, dureri de cap după meciurile echipelor naționale! Radunovic s-a accidentat cu Finlanda
IERI LA 11:42
Fără a prezenta simptome, colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au efectuat și ei testare rapidă. Rezultatul este negativ pentru toți trei.
Cu toate acestea, cei trei nu vor putea participa la antrenamentul oficial din această seară, potrivit normelor din Macedonia de Nord fiind necesar într-o astfel de situație un rezultat negativ la o testare PCR. Astfel, ei au efectuat și o testare PCR, rezultatul urmând să sosească până la ora jocului", se arată pe site-ul FRF.
În ultima săptămână, Mirel Rădoi a rămas fără Florin Tănase, Denis Alibec, Denis Drăguș, Marian Aioani și Dorin Rotariu, care au părăsit cantonamentul din cauza accidentărilor sau a infectării cu noul coronavirus.
Meciul României cu Macedonia de Nord din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar este programat miercuri, de la ora 21:45, și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Liga Națiunilor UEFA
România nu a mai reușit să o învingă pe Finlanda! "Tricolorii" au rămas pe ultimul loc în grupă
23/09/2022 LA 11:05