Inter Milan deține o linie ofensivă puternică, cu jucători ca Romelu Lukaku, Lautaro Martinez și Alexis Sanchez. Totuși, numărul atacanților nu-l mulțumește pe Antionio Conte, fapt pentru care vrea să repatrieze un jucător care a evoluat la gruparea din Serie A între 2016 și 2018. Atât presa din China, cât și cea din Italia, transmit faptul că transferul a intra în linie dreaptă deja.
Conte vrea să-și adauge încă un atacant în lot de teama accidentărilor. Înainte de a ajunge la concluzia că-l vor pe Eder înapoi, Inter urmărea jucători ca Olivier Giroud de la Chelsea și Gervinho de la Parma. În orice caz, se pare că aducerea acestor doi jucători ar fi foarte dificil de îndeplinit din cauza mai multor obstacole, în primul rând din cauza competiției acerbe din partea altor cluburi.

Inter îl lasă pe Olăroiu fără golgheter la Jiangsu Suning

Fotbal
BREAKING NEWS | Șoc în China! Echipa făcută campioană de Olăroiu, Jiangsu Suning s-a desființat!
28/02/2021 LA 08:30
Astfel, Inter și-a îndreptat atenția către Eder de la Jiangsu Suning. Potrivit surselor din presa internațională, Eder ar putea reveni la Inter în schimbul unei sume mici, asta pentru că Suning deține o parte din acțiuni la clubul italian. Potrivit Di Marzio, există chiar scenariul în care Inter doar să preia contractul lui Eder de la Jiangsu Suning, fără a oferi nicio sumă în schimbul său.
Totuși, jurnaliștii italieni transmit faptul că nerazzurri îl vor contacta pe Eder doar în momentul în care vor reuși să scape de Christian Eriksen sau Andrea Pinamonti, potrivit Semper Inter. Vârful lui Jiangsu Suning a devenit campion în China sub comanda lui Olăroiu, dar Antonio Conte insistă pentru aducerea lui pe Giuseppe Meazza. La 34 de ani, Eder poate reveni la Inter, acolo unde a marcat de 14 ori între 2016 şi 2018. Pentru Jiangsu Suning, acesta a marcat de 31 de ori în 54 de meciuri. Eder are 26 de selecţii în prima reprezentativă a Italiei şi 6 goluri marcate.
Fotbal
VIDEO | Cosmin Olăroiu a ratat șansa de a câștiga dubla în China. Două decizii VAR l-au penalizat!
19/12/2020 LA 10:08
Fotbal
Rafa Benitez, laude pentru Olăroiu după ce antrenorul român a cucerit titlul în China
16/11/2020 LA 18:00