Karim Benzema a revenit de curând în naționala Franței, dar atacantul lui Real Madrid este urmărit de ghinion. După ce a ratat un penalty în amicalul cu Țara Galilor, starul francez a părăsit terenul accidentat în ultima partidă de pregătire înainte de EURO, contra Bulgariei.
Spre finalul primei reprize (la scorul de 1-0 pentru Franța - gol marcat de Griezmann în minutul 29), Benzema s-a așezat pe gazon, acuzând dureri în zona genunchiului drept. Ulterior s-a ridicat fără probleme, dar a făcut semn către banca tehnică, solicitând schimbare, iar Deschamps s-a conformat imediat și l-a trimis pe Giroud în locul său.
International friendlies
Niță, cel mai bun! Trei români au dezamăgit în meciul cu Anglia! Ce note au primit tricolorii
07/06/2021 LA 06:51
Se pare că lovitura care a generat accidentarea lui Benzema a survenit după un duel cu fundașul bulgar Ivan Turitsov.

Karim Benzema a ieșit accidentat din meciul Franța - Bulgaria

Atacantul francez a primit primele îngrijiri chiar pe banca de rezerve. Primele imformații din presa franceză susțin însă că nu e nimic îngrijorător, iar schimbarea a venit mai mult ca o măsură de precauție în vederea meciurilor de la turneul final.
Benzema are suficient timp la dispoziție să se recupereze, întrucât Franța va debuta la EURO 2020 abia peste o săptămână, împotriva Germaniei.
Benzema are 82 de selecții pentru prima reprezentativă a Hexagonului, pentru care a marcat 27 de goluri, dar trebuie subliniat că atacantul a lipsit aproape 6 ani de la lotul național din cauza unor acuzații de șantaj la adresa lui Mathieu Valbuena.
Programul Franței la EURO 2020
  • Germania - Franța (15 iunie, ora 22:00, Munchen)
  • Ungaria - Franța (19 iunie, ora 16:00, Budapesta)
  • Portugalia - Franța (23 iunie, ora 22:00, Budapesta)
International friendlies
Anglia – România 1-0. Meci solid făcut de tricolori contra rezervelor lui Southgate
06/06/2021 LA 19:15
International friendlies
România va juca cu fani în tribune după aproape 2 ani! Cât costă un bilet la meciul cu Georgia
27/05/2021 LA 09:51