Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Columbienii au ambiții uriașe după victoria cu România! Luis Diaz: "Ăsta e obiectivul nostru, încă n-am câștigat nimic"

Bianca Dumitru

Publicat 27/03/2024 la 09:04 GMT+2

Columbia a învins aseară România, scor 3-2, în meciul amical disputat la Madrid, pe Civitas Metropolitano. După meci, Luis Diaz și James Rodriguez, starurile sud-americanilor, s-au arătat încântați de faptul că echipa lor a rămas neînvinsă, jucătorul lui Liverpool anunțând și care este marele lor obiectiv.

Luis Díaz (l.) und Jhon Cordoba (r.)

Credit imagine: Getty Images

Columbia s-a impus aseară, la Madrid, în fața României, cu scorul de 3-2, în amicalul disputat pe Civitas Metropolitano, al doilea meci din acest an.
Jhon Cordoba, Jhon Arias și Yaser Asprilla au marcat pentru sud-americani, care au condus cu 3-0 înainte ca Ianis Hagi și Florin Tănase să înscrie, în ultimele 10 minute de joc.
După meci, doi dintre cei mai importanți jucători ai Columbiei și-au exprimat încântarea față de parcursul foarte bun al echipei lor, care este neînvinsă din februarie 2022, în ultimii doi ani reușind să învingă echipe ca Brazilia, Germania sau Spania.
Luis Diaz, care a jucat 66 de minute, contribuind la victorie cu un assist, le-a dat asigurări fanilor că toți jucătorii columbieni sunt motivați să ajungă cât mai departe în Copa America, competiție în finala căreia nu au mai ajuns din 2001.
"Ăsta e obiectivul nostru, este cel mai apropiat lucru pe care îl avem. Scopul nostru este Copa America. Suntem foarte fericiți, entuziasmați. Trebuie să lucrăm în continuare, să rămânem cu picioarele pe pământ, nu am câștigat nimic.
Sunt fericit și recunoscător lui Dumnezeu pentru ceea ce facem. Am văzut că suntem ca o familie în timpul acestor amicale, lucru foarte important pentru încredere. Lucrăm bine, echipa este unită.
Cine joacă de la început, cine intră de pe banca de rezerve, cine vine pentru prima dată la națională, cu toții facem lucrurile bine pentru că suntem o familie. Ne așteaptă lucruri importante, cu voia lui Dumnezeu", a spus Luis Diaz, citat de As.com.
Citește și:

Columbia, ambiții uriașe după victoria cu România

La rândul lui, James Rodriguez s-a arătat încântat de partida contra României și le-a mulțumit suporterilor pentru sprijin. Deși nu a participat la conferința de presă, jucătorul s-a folosit de rețelele de socializare pentru a le promite fanilor că echipa va face tot posibilul pentru a continua pe acest drum fără eșec.
"Un meci și o victorie grozave, continuăm pe un drum bun, mulțumim pentru sprijin", a fost mesajul transmis de James Rodriguez pe contul său de X.
După cele două amicale din această lună, Columbia va debuta în iunie în grupele Copa America, împotriva Paraguayului. Echipa lui Luis Diaz și James Rodriguez este repartizată în grupa D, din care mai fac parte Brazilia și Costa Rica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo