Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Etapă prolifică pentru stranierii lui Edi Iordănescu! Cinci goluri marcate de "tricolori"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/04/2024 la 23:03 GMT+3

Stranierii lui Edi Iordănescu au avut o etapă extrem de productivă în campionatele lor. Nu mai puțin de 5 goluri au fost marcate de "tricolorii" care au fost convocați la ultima acțiune a echipei naționale, dar unii dintre ei s-au și accidentat, cu 7 săptămâni înainte de debutul la EURO 2024.

Valentin Mihăilă (Parma)

Credit imagine: Twitter

Articol scris de Daniel Kerekes
Foștii elevi ai lui Marius Șumudică de la Gaziantep au pierdut în fața celor de la Trabzonspor, dar Denis Drăguș și Deian Sorescu și-au trecut numele pe tabela de marcaj. Fostul jucător al lui Dinamo și FCSB a deschis scorul în deplasare, iar Drăguș a dublat avantajul cu un gol superb, al 14-lea din acest sezon.
Din păcate, acesta a ieșit accidentat pe final de meci, dar nu pare să fie nimic serios. În aceeași partidă, Florin Niță a fost integralist. Tot în Turcia, Alexandru Cicâldău a fost titular pentru Konyaspor, evoluând 60 de minute.
Doi români au marcat și în Serie B de-a lungul acestui weekend. Valentin Mihăilă a făcut uitată absența lui Dennis Man, care nu a făcut parte din lot din cauza unei accidentări, iar fostul jucător al Craiovei a înscris cu un șut puternic de la marginea careului.
Citește și:

Cinci goluri marcate de stranieri în weekend

Tot în al doilea eșalon al fotbalului italian, Marius Marin a adus un punct echipei sale cu un gol de la o distanță considerabilă, cu ajutorul unei devieri. La rândul său, Ionuț Nedelcearu a evoluat 73 de minute pentru Palermo.
În top 5 campionate doar Andrei Rațiu și Răzvan Marin au intrat pe teren. Primul a fost integralist pentru Rayo Vallecano în meciul pierdut în fața lui Villarreal, iar al doilea a evoluat o jumătate de oră pentru Empoli, cu Atalanta.
Vestea proastă a săptămânii vine din Arabia Saudită, unde Andrei Burcă a suferit o accidentare, care îi pune în pericol prezența la Campionatul European. Această veste vine la doar câteva zile de la accidentarea gravă a lui Olimpiu Moruțan.
Nicolae Stanciu, Bogdan Racovițan și Adrian Rus au fost cu toții integraliști la echipele lor, iar Denis Alibec a marcat pentru Muaither. Acesta a evoluat pe poziția de mijlocaș dreapta și a deschis scorul împotriva echipei lui Marco Verratti, Al Arabi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo