Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thiago Silva și-a anunțat plecarea de la Chelsea printr-un mesaj plin de emoție

Eurosport
DeEurosport

Publicat 29/04/2024 la 21:56 GMT+3

Thiago Silva o va părăsi pe Chelsea la finalul acestui sezon, după ce contractul veteranului brazilian se va fi încheiat. Fundașul central încheie o aventură "neașteptată" de 4 ani pe Stamford Bridge.

Thiago Silva

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Ajuns la 39 de ani, Thiago Silva a decis să plece de la Chelsea la finalul acestui sezon. Contractul brazilianului se încheie peste două luni, iar acesta a hotărât că aventura sa de la clubul londonez se încheie, după 4 ani presărați cu performanțe remarcabile, dar și dezamăgiri neașteptate.
Fundașul central a ținut să transmită un mesaj "de adio" suporterilor "albaștrilor", alături de care a trăit momente de neuitat: "Chelsea înseamnă foarte mult pentru mine. Am ajuns aici cu gândul de a sta doar un an și am ajuns să joc 4 ani pentru Chelsea. Copiii mei joacă pentru Chelsea, așadar este o sursă de mândrie să fac parte din această familie. Sper ca ei să poată să-și continue carierele aici, la acest club victorios, unde mulți jucători visează să ajungă.
Am dat totul de fiecare dată în acești patru ani. Din păcate, totul are un început, un mijloc și un final. Asta nu înseamnă că e vorba de un final definitiv. O să las ușa deschisă ca în viitorul apropiat să pot reveni, într-un alt rol. Este vorba de o iubire de nedescris. Este greu să îmi iau la revedere în circumstanțe normale, dar când este vorba de iubire reciprocă este chiar mai dificil”, a fost o parte a mesajului transmis de acesta.
Citește și:

Thiago Silva o părăsește pe Chelsea

Fostul jucător de la PSG ajungea pe Stamford Bridge în 2020, după ce contractul său la Paris se încheiase. Acesta a fost probabil cel mai important fotbalist al echipei în acel prim sezon de vis, încheiat cu triumful în UEFA Champions League.
Cu Silva pe teren, Chelsea a fost o echipă de temut în Europa și nu numai. "Albaștrii" au câștigat în această perioadă și Supercupa Europei, dar și Campionatul Mondial al Cluburilor.
Thiago Silva a îmbrăcat tricoul lui Chelsea în 151 de meciuri și a marcat un număr impresionant de 17 goluri, dovedind faptul că instinctul său de maractor nu a dispărut odată cu înaintarea în vârstă.
În meciurile rămase, Silva alături de colegii săi vor încerca să o ducă pe Chelsea pe locurile de cupe europene, performanță care ar salva un sezon mediocru, în care majoritatea noilor transferuri nu s-au ridicat la așteptări.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo