Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Drăgușin i-a dat pe spate pe englezi, după România – Irlanda de Nord! Mesajul transmis lui Postecoglou

Dani Morar

Actualizat 24/03/2024 la 17:12 GMT+2

Radu Drăgușin a fost integralist în partida amicală dintre Romaânia și Irlanda de Nord, scor 1-1. Fundașul lui Tottenham a avut o evoluție foarte sigură și i-a impresionat pe jurnaliștii englezi, care cred că românul rămâne un candidat serios pentru a fi titular la londonezi.

Radu Drăgușin, în România - Irlanda de Nord.

Credit imagine: Eurosport

Radu Drăgușin a avut o evoluție sigură în egalul dintre România și Irlanda de Nord. A fost primul meci de pregătire al tricolorilor pentru EURO 2024, urmând ca marți să joace împotriva Columbiei, la Madrid, pe Civitas Metropolitano.
Presa britanică a remarcat jocul sigur al fundașului lui Tottenham, iar jurnaliștii londonezi cred că acesta poate fi un mesaj pentru Ange Postecoglou. Drăgușin nu a fost atât de convingător în meciul cu Fulham, primul ca titular la Spurs, dar cu siguranță poate face față la nicelul din Premier League.
"Fundașul lui Tottenham i-a demonstrat lui Ange Postecoglou că este gata să lase în spate debutul său dezamăgitor împotriva lui Fulham. Atunci n-a fost cel mai bun meci al său, deși pare că între timp a depășit momentul, având în vedere evoluția sa impresionantă pentru România.
Acum el trebuie să dovedească tărie mentală și să întoarcă situația în favoarea lui. Și a început perfect această misiune printr-o evoluție plină de încredere în sine cu Irlanda de Nord.
I-a arătat lui Postecoglou că încă este nou în Premier League și că, deși vor fi câteva coborâșuri pe drum, încă rămâne un fundaș tânăr cu mult potențial. Vineri a fost aproape impecabil pe linia de fund.
A avut procentaj de reușită 100% la driblinguri, ceea ce îl va încânta în mod special pe Postecoglou (n.r. australianul apreciază fundașii centrali cu joc de picior). A fost o imagine mult mai ok pentru Drăgușin, care va urmări să o țină tot așa când se întoarce la Tottenham", au scris cei de la Tottenham Hotspur News.
Citește și:

Edi Iordănescu are probleme de lot înaintea amicalului cu Columbia

Edi Iordănescu nu scapă de problemele medicale înaintea celui de-al doilea amical din această fereastră internațională. Cu trei zile înaintea meciului de la Madrid, în compania Columbiei, Florin Tănase a acuzat dureri musculare în timpul antrenamentului de sâmbătă.
Fotbalistul de la Al-Okhdood a dus până la capăt ședința de pregătirede ieri seară, dar a resimțit dureri în timpul acesteia. O decizie finală cu privire la gravitatea situației medicale a atacantului va fi luată astăzi.
Florin Tănase nu a evoluat în primul amical, împotriva Irlandei de Nord. Atacantul de 29 de ani a rămas pe banca de rezerve. Astfel, fostul fotbalist al FCSB-ului riscă să nu mai facă deplasarea la Madrid, dacă problemele acuzate se vor dovedi a fi grave.
Fostul golgheter al Ligii 1, Florin Tănase, ar putea să se alăture celorlalți doi componenți ai echipei naționale care au părăsit deja cantonamentul, Nicușor Bancu și Vasile Mogoș. Jucătorul Craiovei a ieșit din calcule înaintea meciului cu Irlanda de Nord, Raul Opruț fiind convocat în locul său.
De cealaltă parte, fotbalistul de la CFR a suferit o contuzie puternică la cap în timpul amicalului de vineri, fiind înlocuit la pauză. Acesta a fost transportat la spital chiar în timpul partidei, iar după analize amănunțite i s-a recomandat să nu ia parte la următoarea deplasare.
Astfel, lotul României se va deplasa la Madrid cu 28 de jucători. "Tricolorii" vor ateriza în capitala Spaniei astăzi seară, în jurul orei locale 19:30, iar luni, România va susține antrenamentul oficial la baza de pregătire a lui Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo