Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Saka exultă, după Spurs - Arsenal 2-3! Starul, convins că "tunarii" au șanse reale la titlu

Nicu Savin

Publicat 28/04/2024 la 19:17 GMT+3

Arsenal s-a impus cu 3-2 pe terenul lui Tottenham și speră în continuare la câștigarea titlului în Premier League. Bukayo Saka, autorul unui gol în duelul de azi, a avut un discurs plin de entuziasm la final, manifestându-și încrederea că Arsenal poate câștiga tot până la final, iar City se poate încurca, ceea ce ar duce titlul pe Emirates.

Bukayo Saka of Arsenal celebrates after scoring during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Arsenal FC at Tottenham Hotspur Stadium on April 28, 2024 in London, England.

Credit imagine: Getty Images

Arsenal a obținut o victorie mare pe terenul lui rivalei Tottenham, în cel mai tare meci al etapei a 35-a din Premier League. Derby-ul nord-londonez a fost decis încă din prima repriză, Arsenal intrând la cabine cu un avantaj de 3-0, după autogolul lui Hojbjerg (min.15) și reușitele semnate de Saka (min.27) și Havertz (min.38). Romero (min.64) și Son (min.87 - penalty) au marcat pentru Spurs în partea secundă, dar oaspeții au rezistat și au obținut cele 3 puncte.
La finalul partidei, entuziasmul a fost la cote ridicate în tabăra "tunarilor". Bukayo Saka a subliniat că echipa e mult mai matură față de sezonul precedent, când probabil ar fi primit gol într-un asemenea final de meci.

Saka, încrezător că Arsenal poate lua titlul în Premier League: "City nu e o echipă perfectă"

Atacantul de bandă crede în continuare în câștigarea titlului, punctând că City nu e o echipă perfectă, deci se poate încurca pe acest final de sezon.
"Ultimele 20 de minute nu au fost frumoase, dar a meritat. Știam că este un derby mare și nu voiau să piardă cu 3-0, dar odată ce am primitgolulul 2 am luptat până la capăt și am luat trei puncte.Trebuie doar să fim calmi. Totul este destul de frenetic. Ne-am arătat calitateapână la sfârșit și sunt mândru. Știm ce înseamnă pentru fani această victorie și ce înseamnă pentru noi. Sunt încântat. Mai avem trei meciuri de câștigat, să dăm totul și să vedem cum se va termina.
Voi face un duș un duș, voi urca în autobuz și voi urmări jocul lui City (n.r. City joacă la această oră pe terenul lui Forest) și sper la ce este mai bun. City este o echipă uimitoare, dar nu e perfectă, nimeni nu este perfect. Acum avem experiență. Ne-am învățat lecțiile de anul trecut. Suntem pregătiți pentru orice joc. Am arătat asta astăzi. Poate că sezonul trecut s-ar f terminat la egalitate un astfel de meci, dar astăzi am arătat experiența și putem obține trei puncte aici chiar și atunci când miza este mare.", a spus Saka, citat de football-london.uk.
Arsenal mai are de jucat 3 meciuri în acest sezon, acasă cu Bournemouth, în deplasare cu Manchester United și acasă cu Everton. Cu 9 puncte din aceste partide, Arsenal nu ar avea nevoie decât ca City să facă un pas greșit în duelurile cu Forest, Wolves, Fulham, Tottenham sau West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo