Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ungaria și Olanda, victorii în amicale! Următoarea adveresară a României a învins Spania

Nicu Savin

Actualizat 23/03/2024 la 08:23 GMT+2

În această seară au avut loc o serie de partide amicale foarte interesante, cu multe echipe calificate la EURO implicate. Ungaria a câștigat acasă cu Turcia, scor 1-0, și și-a extins seria meciurilor fără înfrângere. Într-un alt meci între două echipe calificate la turneul final, Olanda s-a impus cu 2-0 contra Scoției. Într-un meci jucat la Londra, Columbia a trecut cu 1-0 de Spania.

Jhon Arias of Colombia and Mikel Merino of Spain in action during the international friendly match between Spain and Colombia at London Stadium on March 22, 2024 in London

Credit imagine: Getty Images

UPDATE | Un alt meci tare din această seară a fost cel dintre Spania și Columbia. Partida s-a jucat la Londra, pe stadionul lui Tottenham, și s-a terminat cu victoria la limită a sud-americanilor. Unicul gol al disputei a fost opera a doi jucători care evoluează în Premier League. În minutul 61, Luis Diaz (Liverpool) i-a centrat excelent lui Daniel Munoz (Crystal Palace), iar acesta l-a învins pe Raya cu un șut bine plasat.
Știrea inițală
În seara în care România a remizat acasă cu Irlanda de Nord, și alte naționale care se pregătesc de EURO au jucat meciuri amicale. Dacă tricolorii au întâlnit un adversar care nu va fi la turneul final, în Europa s-au jucat două meciuri care au adus față în față câte două formații care vor fi în Germania.
La Budapesta, Ungaria a întâlnit Turcia, iar partida de pe Puskas Arena s-a terminat cu victoria la limită a gazdelor. La pauză a fost 0-0, dar Dominik Szoboszlai a rupt echilibrul în minutul 48, din penalty, iar apoi maghiarii și-au păstrat avantajul până la final.

Ungaria, 13 meciuri fără eșec! Olanda a dat de pământ cu Scoția

A fost a 3-a victorie la rând a Ungariei contra Turciei, după ce vecinii de la vest au câștigat de două ori contra "otomanilor" în 2020, în Liga Națiunilor. Odată cu acest succes, Ungaria a ajuns la 13 meciuri fără înfrângere. Ultimul eșec al naționalei conduse de Marco Rossi datează din septembrie 2022, un 0-2 cu Italia în Liga Națiunilor.
Într-un alt meci între două echipe calificate la EURO, Olanda a trecut de Scoția cu 4-0. Partida de la Amsterdam a fost la discreția "Portocalei Mecanice", care a deschis scorul în minutul 40 prin Tijjani Reijnders, iar spre final s-a dezlănțuit. Wijnaldum a făcut 2-0 în minutul 72, iar Weghorst (min.84) și Malen (min.86) au semnat ultimele reușite.
Pe Stadio Ennio Tardini din Parma s-a jucat Albania - Chile. Naționala europeană, calificată la EURO, a pierdut cu 0-3. Golurile sud-americanilor au fost marcate de Eduardo Vargas (min.20), Marco Bolados (min.83) și Victor Davila (min. 90+2).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo