România joacă în deplasare cu Irlanda de Nord ultimul meci din 2020. Chiar dacă pentru clasamentul din grupa de Liga Națiunilor această întâlnire nu mai are vreo relevență, miza este una ridicată pentru "tricolori".
O victorie la Belfast ar crește șansele ca România să fie în urna a 2-a valorică la tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Campionatul Mondial din 2022. Prima reprezentativă are nevoie de un rezultat mai bun în Irlanda de Nord, decât cel pe care îl va obține naționala Rusiei în deplasarea din Serbia. Tragerea la sorți pentru preliminariile mondialului din Qatar va avea loc pe data de 7 decembrie, la Zurich.

1000 de fani în tribune la Irlanda de Nord-România

Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 14 MINUTE
Conform protocolului UEFA pentru această perioadă afectată de pandemie, la partidele din competițiile organizate de forul continental pot participa fani până la 30% din capacitatea stadionului, dar numai suporteri ai echipelor gazdă. Acest lucru este posibil doar dacă normele interne din țara gazdă permit accesul fanilor pe arene.
Cum în țara britanică aceste reguli permit accesul unui număr limitat de fani, la meciul de mâine seară de la Belfast vor putea asista 1000 de fani ai nord-irlandezilor.
România va câștiga probabil la "masa verde" partida cu Norvegia, iar în aceste condiții nu mai poate ajunge pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor și va juca așadar și la următoarea ediție tot în Liga B a acestei competiții.
Există totuși posibilitatea ca UEFA să decidă rezultatul meciului cu nordicii prin targere la sorți, iar dacă rezultatul va fi o înfrângere, atunci "tricolorii" trebuie să nu piardă la Belfast pentru a nu fi depășiți de nord-irlandezi în clasamentul grupei.
Partida de pe Windsor Park din Belfast va începe mâine seară ora 21:45 și va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe site-ul Eurosport.ro.
Fotbal
OFICIAL | Mario Balotelli revine în naționala Italiei, înainte de meciurile de baraj pentru CM
ACUM 2 ORE
Premier League
Claudio Ranieri a fost demis de la Watford după doar 112 zile!
ACUM 3 ORE