Jack Wilshere a fost multă vreme o mare speranță a celor de la Arsenal. Crescut la Academia "tunarilor", mijlocașul a fost jucătorul echipei londoneze până în 2018, dar accidentările grave i-au pus o mare frână în carieră.
În 2018 a semnat gratis cu West Ham, dar nu a reușit să-și relanseze cariera și în octombrie 2020 i s-a desfăcut contractul. În ianuarie 2021 a ajuns la Bournemouth, dar clubul din Championship nu i-a oferit o nouă înțelegere în vara trecută și de atunci nu și-a mai găsit echipă.
Deși se credea că mijlocașul va spune adio fotbalului la doar 30 de ani, acesta a început o nouă aventură. Wilshere a semnat până la finalul acestui sezon cu Aarhus, echipă aflată pe locul 7 în campionatul Danemarcei.
Premier League
Prima mare lovitură dată de Eddie Howe la Newcastle. Transfer "galactic" pentru miliardarii arabi
10/11/2021 LA 05:50
Faptul că Wilshere își dorește cu orice preț să mai joace la nivel profesionist este demonstrat și de salariul pe care îl va avea la clubul danez. Conform presei engleze, Wilshere va avea un venit lunar de 20.000 de £. Asta înseamnă că salariul său va fi de 20 de ori mai mic decât cel pe care îl încasa de la Arsenal acum 4 ani, când avea un contract de aproximativ 400.000 de £ pe lună.
Citește și:

Wilshere cocheta cu retragerea acum câteva luni

Dezamăgit de ghinioanele pe care le-a avut pe parcursul carierei, Wilshere recunoștea în urmă cu câteva luni că se gândește serios la retragerea din activitate.
"Da, îmi trece prin cap să renunț la fotbal. Când ești la o echipă, te trezești în fiecare zi și știi ce ai de făcut, mergi la antrenamente, te pregătești pentru meciul următor. Te gândești să te antrenezi cât mai bine și să îi arăți managerului că meriți un loc de titular. Eu mă trezesc acum și nu am unde să mă duc, trebuie să mă antrenez pe cont propriu, e foarte greu să îmi păstrez motivația. Și îmi vine des în cap întrebarea asta: "Pentru ce fac asta?". Am vorbit cu agentul meu și i-am zis că nu vreau să fiu în poziția de a aștepta și de a tot aștepta. Mă voi trezi în ianuarie și aproape că va fi trecut acest sezon. E pierdere de timp și nu devin mai tânăr, trebuie poate să îmi văd de viața mea", a spunea Wilshere pentru The Athletic.
Premier League
Arsenal, cel mai neașteptat transfer! Arteta a confirmat: "Suntem în discuții cu el"
16/09/2021 LA 15:20
Fotbal
Destinul tragic al lui Wilshere: "De ce nu joacă tatăl tău? Nu se pricepe la fotbal, nu?"
25/08/2021 LA 09:06