Fostul junior al celor de la AS Roma, Joseph Bouasse Perfection, a murit duminică seară în urma unui stop cardiac. El avea doar 21 de ani.
Bouasse a fost legitimat la AS Roma între 2016 și 2019, însă nu a apucat să debuteze pentru echipa mare. Remarcat în urma unor probe date la echipa din capitala Italiei, Bouasse a jucat la echipa de Primavera a clubului.
Serie A
Napoli, victorie mare pe terenul lui Milan! Spalletti jubilează: "Am jucat ca o echipă grozavă"
20/12/2021 LA 05:50

Bouasse a dat probe la U Cluj

Bouasse a fost împrumutat timp de un sezon și la Vicenza, însă nu a reușit să aibă progresul dorit iar Roma nu i-a oferit un nou contract în 2018. La începutul acestui an, el a dat probe la Universitatea Cluj, însă nu a fost păstrat.
La Roma, Bouasse a fost chemat să se antreneze cu prima echipă alături de Danielle De Rossi, Francesco Totti sau Antonio Rudiger, actualul fundaș de la Chelsea. Acesta din urmă a fost unul dintre cei care au postat pe rețelele de socializare după vestea decesului lui Bouasse.
"Veste oribilă, sunt foarte trist. Odihnește-te în pace, fratele meu. Un tânăr talent plecat dintre noi prea rapid. Condoleanțe familiei" a scris Rudiger.
Cluburi precum AS Roma, Vicenza și Sevilla au postat la rândul lor mesaje de condoleanțe.

A fugit din Camerun la 16 ani

Bouasse a fugit din țara sa natală, Camerun, pe vremea în care avea doar 16 ani. Conform ESPN, Bouasse a fost abandonat la o gară din Italia și lăsat să se descurce de unul singur. A ajuns să joace pentru Liberi Nantes, singura echipă de refugiați din Italia.
Acolo a fost remarcat Bouasse și chemat la un trial la AS Roma. Luciano Spalletti, antrenorul de atunci al Romei, l-a apreciat și l-a invitat să se antreneze ulterior cu echipa mare a clubului. Din păcate, nu a apucat să debuteze în echipa mare a clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Napoli, înfrângere dramatică împotriva Atalantei, pe teren propriu, după ce a avut 2-1
04/12/2021 LA 21:38
Fotbal
Balonul de Aur 2021 | Messi, pentru a 7-a oară cel mai bun fotbalist al lumii! Toți laureații serii
29/11/2021 LA 22:10