Săptămâna trecută, după Chelsea - City 2-1, Liverpool a declanșat fiesta, câștigând titlul în Anglia după 30 de ani. Jucătorii cu siguranță că au celebrat acest succes, iar forma arătată la partida contra trupei lui Guardiola a lăsat de dorit.
Klopp cu siguranță că ar fi vrut ca formația sa, care a primit la începutul meciului și "garda de onoare" din partea rivalei, să arate altfel, astfel că la final a fost extrem de sensibil la întrebările jurnalistului de la Sky Sports.
"Mă întrebi dacă am avut ocazii? De ce mă întrebi așa ceva? Au fost momente. Dar tu te-ai uitat calm la meci, din tribune, de ce mă întrebi pe mine asta? Au fost situații în care puteam să înscriem, dar nu am făcut-o. Când în fotbal nu înscrii din ocaziile create, împotriva unei echipe ca City, lucrurile nu iau o turnură favorabilă. Dar suntem ok, am venit aici având o atitudine potrivită. Nu e ceea ce ne-am dorit, nu pentru asta am venit aici, dar sunt fericit pentru determinarea avută", și-a început Klopp discursul.
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp a detectat principalul avantaj al lui Liverpool înainte de finala Champions League
ACUM 15 ORE

Klopp, un car de nervi după City - Liverpool 4-0

Apoi, în condițiile în care reporterul a continuat cu o întrebare legată de atitudinea avută de Salah&Co care au arătat în unele momente ca și cum ar fi deja în vacanță, Klopp a explodat.
"Ce înseamnă asta? Nu înțeleg engleza. Ce înseamnă asta? Dacă vrei să duci discuția în direcția asta, că nu am venit aici concentrați pe meci, fă-o! Mă întrebi același lucru. Ți-am răspuns deja că mi-a plăcut atitudinea băieților, iar tu mă întrebi din nou, dar altfel formulat. Persiști pe acest subiect", a "tunat" Klopp.
Liverpool are ocazia să își ia revanșa pentru eșecul usturător de pe Etihad duminică, atunci când pe Anfield sosește codașa Aston Villa. Duelul va fi în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player, de la ora 18:15.
Liga Campionilor UEFA
Tatăl lui Luis Diaz dezvăluie secretul starului de la Liverpool: "Am crezut că va muri"
ACUM O ZI
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31