Liverpool e singura echipă neînvinsă din Premier League și e deja calificată în optimile Champions League, după 4 victorii în 4 meciuri.
După o stagiune în care a prins in-extremis Liga Campionilor, având mari probleme defensive - Matip, Van Dijk și Joe Gomez au fost accidentați o mare parte a sezonului -, Klopp a dus iar mașinăria de pe Anfield spre perfecțiune. Întrebat dacă își vede echipa cea mai bună din lume, germanul a explicat că nu, el și fotbaliștii pe care îi conduce setându-și alte țeluri.
"Nu consider că suntem cea mai bună echipă din lume și nici nu avem ca obiectiv așa ceva. Vrem să fim capabili să învingem cele mai bune formații din lume, acesta este obiectivul nostru. E o mare responsabilitate pentru noi când vorbim de un asemenea scop, dar suntem obișnuiți cu presiunea. Știm că fanii se așteaptă să câștigăm mereu și e o mare provocare să rămânem la nivelul pe care îl avem acum", a explicat Klopp pentru Sky Sports.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
ACUM 10 ORE
CITEȘTE ȘI:
ARSENAL, CEL MAI SCUMP TRANSFER DIN ISTORIA SA! EL E ÎNLOCUITORUL LUI AUBAMEYANG, CARE PLEACĂ LA BARCELONA

Klopp: "Jucătorii lui Liverpool nu se relaxează niciodată"

Stagiunea trecută le-a oernus fotbaliștilor să se "resteze" în contextul în care nu a mai existat atât de mult presiunea rezultatelor. Acum, fotbaliștii lui Klopp nu își mai permit vreun moment de relaxare, fiind concetrați la 100% meci de meci.
"Jucătorii mei nu sunt relaxați nicio clipă. Sunt în transă, și-au setat un obiectiv și sunt dedicați 100% pentru el. Acest lucru devine obositor la un moment dat, pentru că nu îți permiți nicio clipă de respiro", a mai spus neamțul.
Pentru Klopp urmează un duel de foc, duminică, pe terenul lui West Ham, una dintre revelațiile sezonului. Partida va fi de la ora 18:30, în direct pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2021/11/01/3246924.jpg
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27