Harlem Gnohere s-a simțit excelent în perioada petrecută la FCSB, dar aventura lui în România a ajuns la final. "Bizonul" a declarat că are mai multe oferte cărora le-ar putea da curs. El a spus, de asemenea, că își dorește să evolueze în campionatul Franței, în Ligue 1, iar acest vis ar putea prinde contur odată ce Gnohere va ajunge la Lens, echipă care s-a interesat de el.
Gnohere a recunoscut în mai multe rânduri că este un admirator al fotbalului din Hexagon, iar visul său este să evolueze în Ligue 1. ”Bizonul” s-ar putea duce la Lens, care a promovat în primul eșalon după ce ambele stagiuni din Franța au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus. PSG a fost încoronată campioană în urma acestei decizii.
Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 19 MINUTE

Harlem Gnohere, dornic să joace în Franța

Un interes din partea lui Lens? Am fost surprins. Cred că agenții mei se ocupă de acest aspect. Pentru moment nu există propuneri concrete. Dar discuții există. Sigur că Lens m-ar interesa. Este un mare club francez și eu sunt francez, așa că ar fi o mare provocare să revin în țara mea. Soția mea este fană a formației Lens, așa că trebuie să se țină cont și de acest lucru. Să joc în Ligue 1 a fost întotdeauna visul meu de când eram mic, așa că dacă aș găsi o echipă n-aș ezita să semneze cu una dintre formații – Gnohere, pentru Le Petit Reporte
Franţa ar fi varianta perfectă pentru mine. Cred că voi mai juca maximum trei ani. În România mă voi mai întoarce în vacanţă sau ca antrenor – Gnohere, pentru AntenaSport

Gnohere a plecat de la FCSB, după 3 sezoane și jumătate

Gnohere a fost cumpărat de FCSB de la rivala Dinamo în ianuarie 2017, în schimbul sumei de 250 000 de euro. La FCSB, "Bizonul" a marcat 51 de goluri în 115 meciuri disputate în toate competițiile și a fost un jucător esențial în atacul "roș-albaștrilor".
"E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp. Am petrecut 3 sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din aventura mea aici", a scris Gnohere pe contul de Instagram.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ