Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB! Anunțul francezului: "Trebuie să-mi iau rămas bun"

Irina Aldea

Actualizat 05/06/2020 la 19:02 GMT+3

Harlem Gnohere și-a reziliat contractul cu FCSB. Francezul făcut anunțul printr-ul mesaj publicat pe Instagram.

Harlem Gnohere a plecat de la FCSB

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 32 de ani, atacantul francez fusese băgat în șomaj tehnic de patronul clubului după ce pandemia de coronavirus și-a pus amprenta atât de puternic asupra fotbalului. Gnohere fusese deja trecut pe lista neagră la FCSB și urma să plece.
"E una dintre scrisorile cel mai greu de scris din viața mea. Cu o mare tristețe trebuie să-mi iau rămas bun de la clubul care m-a făcut să descopăr Europa, visul pe care îl voiam realizat de foarte mult timp. Am petrecut 3 sezoane și jumătate fantastice la FC Steaua București și am profitat de fiecare minut din aventura mea aici. Laurențiu Reghecampf, Nicolae Dică, Mihai Teja au făcut cu toții parte din experiența mea la club. Au fost o sursă de motivație la fiecare antrenament, la fiecare meci. Sper doar ca ceea ce am făcut pe teren a răsplătit o parte din încrederea pe care mi-au acordat-o. În inima mea va fi mereu un loc pentru fiecare dintre voi, suporterii, angajații și coechipierii care au contribuit la trecerea mea pe la Steaua. România, te voi păstra în sufletul meu! A fost o poveste foarte frumoasă! Vă mulțumesc!București (România), te voi păstra în inima mea. Știind că prin tot ce am trecut, am format o poveste minunată. Mulțumesc foarte mult!"(Cătălin Fainisi) Ești fratele meu. Sunt fericit că te-am cunoscut în perioada mea la FCSB Te iubesc fratele meu", a scris atacantul francez pe contul personal de Instagram.
Gnohere a ajuns la FCSB fiind transferat de la Dinamo în ianuarie 2017 în schimbul a 250 000 de euro. La FCSB, 'Bizonul' a marcat 51 de goluri în 115 meciuri disputate în toate competițiile și a fost un jucător esențial în atacul roș-albaștrilor.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo