Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Isco a refuzat să se mai încălzească, convins că Ancelotti nu îl bagă. Cum a salvat antrenorul situația

Cristian Mihală

Publicat 22/11/2021 la 12:23 GMT+2

Carlo Ancelotti a fost pus într-o postură ciudată aseară, când Isco, crezând că nu va mai fi introdus în partida cu Granada, a refuzat să se mai încălzească și a venit să se așeze pe bancă. Italianul de la cârma Realului a fost extrem de inspirat, salvând aparențele și introducându-l pe mijlocaș.

Isco Alarcón y Carlo Ancelotti (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Presa din Spania acordă spații largi unui incident petrecut în minutul 80 al partidei Granada - Real Madrid 1-4. Ancelotti i-a chemat de la încălzire pe Jovic și Camavinga, pentru a-i introduce în teren, dar s-a "trezit" că Isco, care efectua și el mișcări de încălzire, a venit la rândul său la banca tehnică, așezându-se pe unul dintre locuri.
Mijlocașul iberic a crezut că nu va mai fi introdus și a decis, de capul lui, să întrerupă încălzirea. Din fericire pentru Real, lucrurile nu au degenerat grație abilității lui Ancelotti. Acesta a înțeles repede că s-ar putea crea vâlvă în presă, din cauza atitudinii lui Isco și a decis, pe loc, să îl introducă pe mijlocaș odată cu Jovic și Camavinga. Totul a părut extrem de firesc, însă presa spaniolă a sesizat incidentul.
Trebuie spus că Ancelotti și-a făcut un obicei din a-și ține foarte mult jucătorii la încălzire, pentru ca în cele din urmă să nu mai apeleze la ei. În meciul cu Șahtior, câștigat cu 2-0 în UCL, Hazard, Asensio și Marcelo au început mișcările de stretching după jumătate de oră, dar aceștia nu au mai fost introduși, italianul efectuând în cele din urmă doar două schimbări.
"Este normal să se enervez, este modul corect de a gestiona o astfel de situație. Înțeleg bine ce crede un jucător care nu a jucat, după 40 de minute de încălzire. Le-am spus jucătorilor că îmi pare rău, dar am considerat că e mai bine așa, fără multe schimbări. Marcelo a câștigat multe trofee aici, dar este treaba mea să decid cine intră și cine nu", a spus Ancelotti, după acel meci.
CITEȘTE ȘI:

Isco, spre AC Milan

Mijlocașul spaniol a ajuns la 29 de ani și e gata de o nouă provocare, după 8 ani petrecuți pe Bernabeu. Sub comanda lui Zidane, fotbalistul iberic a evoluat destul de puțin și nici venirea lui Ancelotti nu l-a transformat într-un titular de drept.
În ultimii ani, Isco a vrut să plece de mai multe ori din capitala Spaniei, pentru a avea șansa să evolueze constant, dar salariul cerut și pretențiile Realului au blocat mutarea. În ultima perioadă s-a vorbit chiar despre o "trădare", Barcelona fiind pe urmele lui, dar se pare că ibericul va ajunge în cele din urmă în Serie A.
De această dată, todofichajes.com susține că sunt șanse mari ca Isco să fie din iarnă jucătorul lui Milan. "Diavolii" l-au pierdut în vară pe Hakan Calhanoglu, plecat la rivala Inter din postura de jucător liber de contract, iar mijlocașul spaniol e văzut drept înlocuitorul ideal pentru turc.
Conform sursei citate, oficialii de pe San Siro s-au înțeles deja cu agentul jucătorului pentru salariu, rămânând doar ca Real Madrid să fie de acord cu oferta. Suma va fi una mică, având în vedere că Isco va rămâne liber de contract în vară și formația blanco îl va pierde gratis, astfel că nu există vreun motiv pentru ca Florentino Perez să spună nu. Din câte se pare, doar o ofertă superioară venită în iarnă pentru club și jucător ar putea bloca mutarea, lucru greu de crezut, în contextul în care e vorba de un fotbalist intrat în ultimele 6 luni de contract.
36 de goluri a înscris Isco în 238 meciuri pentru Real Madrid. El și-a trecut în CV două titluri și 4 Ligi ale Campionilor, pe Bernabeu.
15 milioane de euro este cota lui Isco, aceasta scăzând exponențial după ce a jucat tot mai puțin în ultimii ani. E de așteptat ca Milan să ofere sub 10 milioane de euro pentru transferul lui definitiv, în iarnă.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo