Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Granada – Real Madrid 1-4 | "Galacticii" revin pe primul loc după un succes fără emoții

Romeo Ene

Publicat 21/11/2021 la 19:08 GMT+2

Real Madrid s-a impus pe terenul Granadei, scor 4-1, după o partidă care a fost la discreția trupei conduse de Carlo Ancelotti.

L'esultanza dei giocatori del Real per il gol di Vinicius in Granada-Real Madrid - Liga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Asensio, Nacho, Vinicius și Mendy au readus-o pe Real Madrid pe primul loc. Granada a evoluat din minutul 67 în inferioritate numerică, după ce Monchu a fost eliminat.
Madrilenii au ajuns la 4 succese consecutive în deplasare și au revenit pe primul loc în La Liga, după primele 13 etape, cu 30 de puncte.
Eden Hazard, Gareth Bale, Valverde și Ceballos nu au putut evolua pentru trupa lui Ancelotti din cauza unor accidentări.

Real Madrid, lider în La Liga

Trupa lui Carlo Ancelotti a rezolvat partida încă din prima repriză. În minutul 19, Marco Asensio a deschis scorul, după ce a scăpat singur cu portarul Maximiano.
6 minute mai târziu, Nacho Fernandez a dublat avantajul oaspeților cu un șut din careul de 6 metri. Mingea a atins bara transversală, după centrarea lui Kroos.
Real Madrid a continuat să preseze, iar pe contraatac, Benzema i-a pasat lui Asensio, care a șutat pe lângă portar, însă un fundaș al Granadei a reușit să respingă mingea.
Citește și:
Contrar cursului jocului, Granada a reușit să reducă din diferență prin Luis Suarez, în minutul 34. Acesta a șutat de la marginea careului, iar Nacho a deviat în propria poartă.
Imediat după gol, gazdele au avut șansa egalării, însă Soro a șutat doar în plasa laterală, după ce Casemiro a deviat mingea cu capul către propria poartă.
"Galacticii" au închis meciul în actul secund, atunci când Vinicius a marcat pentru 3-1 după un contraatac letal. Benzema i-a pasat lui Modric, care l-a servit pe brazilian pentru golul 3 în minutul 56.
Mijlocașul Granadei, Monchu, a fost eliminat direct în minutul 67, după o intrare dură asupra lui Vinicius. De asemenea, tehnicianul gazdelor, Robert Moreno, a fost și el eliminat după ce a protestat.
Ferland Mendy a reușit și el să-și treacă numele pe lista marcatorilor, pentru prima dată în acest sezon, în minutul 76, după un șut din centrul careului.
S-a terminat 4-1 pentru Real Madrid, care a revenit pe primul loc în La Liga, cu 30 de puncte după primele 13 etape. Pentru trupa lui Ancelotti urmează duelul cu Sheriff Tiraspol, din deplasare, în grupele UEFA Champions League.
Granada va merge pe terenul lui Athletic Bilbao, iar trupa lui Moreno se află pe locul 18, retrogradabil, cu 11 puncte acumulate.
LGîți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo