Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid nu "și-a văzut ritmul cardiac alterat" la apariția Barcelonei în cazul Mbappe

Andrei Nicolae

Publicat 25/03/2022 la 22:08 GMT+2

Potrivit conducătorilor de la Real Madrid, apariția clubului Barcelona în negocierile pentru transferul lui Kylian Mbappe nu are viitor.

Kylian Mbappé lors de Monaco - PSG en Ligue 1

Credit imagine: Getty Images

Subiectul Kylian Mbappe a stârnit reacții vineri în Spania, după ce L'Equipe a anunțat că Barcelona încearcă să se se apropie de atacantul francez.
Publicația franceză a publicat un articol prin care a informat că formația catalană se amestecă în operațiunea Mbappe. "Surpriză totală și absolută când lumea fotbalului spune că soarta atacantului francez nu este alta decât Real Madrid", a punctat Marca.
Sursa citată a continuat, susțințând că liderii Los Blancos nu nu au acordat credit unei astfel de informații: "Unii au spun că informația vine de la PSG, într-o ultimă încercare de a destabiliza și de a opri ceea ce nu mai are cale de întoarcere."

Cazul Kylian Mbappe: "La Real Madrid pasul nu a fost schimbat și nici nu și-a văzut ritmul cardiac alterat"

"Ce urmărește Barcelona? Există într-adevăr un pact de neagresiune? Se respectă? Cele două entități își caută întotdeauna beneficiul, desigur, dar toată lumea înțelege că lupta pentru Mbappe are o singură culoare.
La Real Madrid pasul nu a fost schimbat și nici nu și-a văzut ritmul cardiac alterat. Ceea ce trebuia făcut este deja realizat. Dacă Barcelona chiar va apărea, va ști exact cum este operațiunea și care este gradul de angajament al lui Mbappe cu entitatea madrilenă, lucru care a început ca un vis și care se va sfârși în scurt timp devenind realitate", mai spune publicația spaniolă.
Kylian Mbappe este în ultimele luni de contract cu PSG, iar mass-media internațională a relatat că jucătorul francez va ajunge din vară la Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo