Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, remontada de senzație cu Sevilla! Benzema a fost din nou magic pentru "galacticii" lui Ancelotti

Irina Aldea

Actualizat 18/04/2022 la 00:07 GMT+3

Real Madrid a obținut o victorie fabuloasă cu Sevilla în etapa cu numărul 32 din La Liga. Madrilenii au revenit de la 0-2 și au obținut 3 puncte uriașe, care se pot traduce prin câștigarea titlului de către "galacticii" lui Ancelotti.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut o victorie de senzație cu Sevilla în etapa cu numărul 32 din La Liga, revenind de la 0-2. Gazdele au jucat mult mai bine în prima repriză și au intrat la pauză cu 2-0. Madrilenii au revenit mai motivați de la vestiare și au reușit să înscrie 3 goluri pentru a pleca cu 3 puncte mari de pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan. Rakitic a deschis scorul în minutul 21, după care Lamela a făcut 2-0 pentru gazde în mintuul 25.
Imediat după pauză, în minutul 50, Rodrygo a marcat primul gol al madrilenilor. În minutul 75, Real Madrid a avut un gol anulat de VAR. Vinicius a trimis mingea în poartă, dar tehnologia VAR a decis că preluarea brazilianului a fost făcută cu mâna. Mai apoi, Nacho a a adus egalarea în minutul 83. Karim Benzema, eroul madrilenilor, a dat lovitura în minutul 90+2, fiind din nou jucătorul care salvează situația pentru trupa lui Carlo Ancelotti.
În urma acestui rezultat, Real Madrid își consolidează poziția de lider, cu 75 de puncte și e urmată de Barcelona pe locul 2 cu 60 de puncte (30 de meciuri jucate). Podiumul este completat de Sevilla, cu 60 de puncte (32 de meciuri jucate), iar pe locul 4 este Atletico Madrid, cu 60 de puncte după 32 de etape parcurse. Pentru Real Madrid, care s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League după o dublă nebună cu Chelsea, se va duela în continuare în campionat cu Osasuna, duminica viitoare.
CITEȘTE ȘI:

Sevilla – Real Madrid 2-3 | Echipele de start

  • Sevilla: Bono - Navas, Kounde, Diego Carlos, Acuna - Jordan, Raktitic, Papu Gomez - Corona, Martial, Lamela. Rezerve: Diaz, Dmitrovic - Augustinsson, Delaney, Munir, En Nesyri, Gudelj, Mir, Montiel, Campos, Salas, O.Torres. Antrenor: Julen Lopetegui
  • Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Vazquez - Kroos, Camavinga, Modrid - Valverde, Benzema, Vinicius Jr. Rezerve: Lunin, Pineiro del Alamo - Asensio, Bale, Diaz, Nacho, Isco, Marin, Rodrygo. Antrenor: Carlo Ancelotti
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo