Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Benzema, OUT de la Real la finalul sezonului?! Madrilenii s-au săturat de accidentările lui și îi caută un înlocuitor

Bianca Dumitru

Actualizat 05/03/2023 la 20:01 GMT+2

Karim Benzema a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai celor de la Real Madrid în ultimii ani, dar francezul ar putea pleca de pe Santiago Bernabeu la finalul acestui sezon. Potrivit jurnaliștilor din Spania, șefii clubului blanco sunt nemulțumiți de absențele francezului, cauzate de accidentări.

Karim Benzema of Real Madrid is in action during the football match between Real Madrid and Valencia, taking place on Thursday, February 2, 2023 at the Bernabeu Stadium in Madrid, Spain, as part of match day 17 of the Spanish first division league

Credit imagine: Getty Images

Karim Benzema a strălucit în ultimele sezoane la Real Madrid, prestațiile bune ajutându-l să-și adjudece în 2022 primul său Balon de Aur din carieră.
După ce sezonul trecut a fost golgheterul La Liga, cu 27 de goluri înscrise în 38 de meciuri, în această stagiune francezul are abia 11 goluri marcate în 23 de partide.
Atacantul de 35 de ani a avut un sezon dificil, în care s-a confruntat cu mai multe accidentări, care l-au ținut departe de teren în multe momente importante. Din cauza problemelor medicale, Benzema a și ratat prezența la Cupa Mondială din Qatar cu echipa națională a Franței.
Toate aceste accidentări care l-au împiedicat pe francez să dea randamentul din stagiunile precedente îi îngrijorează pe șefii lui Real Madrid. Conform jurnaliștilor publicației catalane As, oficialii de pe Santiago Bernabeu s-ar gândi să se despartă de Benzema la finalul acestui sezon.
Madrilenii nu ar considera că Benzema mai poate să revină la cea mai bună formă a sa și ar lua tot mai mult în considerare transferul unui înlocuitor pentru el.
Karim Benzema este jucătorul lui Real Madrid din 2009, când a fost transferat de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro. Contractul francezului cu "galacticii" se încheie la finalul acestei stagiuni.
Citește și:

BENZEMA SE SUPUNE UNOR ANTRENAMENTE FOARTE DURE

Cel mai recent Karim Benzema a fost accidentat la începutul lunii februarie, după victoria obținută de Real Madrid, scor 2-0, în fața celor de la Valencia. Antrenorul personal al francezului, Javier Atalaya, a dezvăluit atunci că fotbalistul este foarte motivat să se îmbunătățească și că lucrează foarte mult.
Atalaya, care a fost în trecut și antrenorul personal al lui Cristiano Ronaldo, a dezvăluit că portughezul nu a făcut față, pe vremea când era la Real Madrid, unor sesiuni de pregătire ca cele ale lui Benzema: "Nici măcar Cristiano nu a suportat antrenamentul pe care îl face Karim."
În plus, antrenorul a vorbit despre greșeala pe care staff-ul echipei naționale a Franței a făcut-o la Cupa Mondială vizavi de Benzema:
"Nu poți pune un jucător care tocmai a venit după o accidentare și după o călătorie de 8 ore, să se antreneze 100% într-o sală de greutăți", a adăugat Atalaya.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo