Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti, încrezător că Real Madrid poate recupera distanța față de Barcelona! Atuurile galacticilor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/01/2023 la 10:19 GMT+2

Real Madrid s-a împiedicat de Real Sociedad, într-o remiză fără goluri pe Bernabeu. Acest lucru i-a permis Barcelonei să se distanțeze la 5 puncte în fruntea clasamentului, distanță pe care Ancelotti crede că echipa sa o va recupera.

Vinicius Junior (l.) und Carlo Ancelotti (r.)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Real Madrid și Barcelona duc o nouă luptă pentru titlu în Spania. Catalanii s-au distanțat la 5 puncte față de marea rivală, după ce echipa antrenată de Carlo Ancelotti a remizat pe Bernabeu, scor 0-0 cu Real Sociedad.
Antrenorul italian este convins că elevii săi își vor reveni și echipa va ajunge la forma optimă, chiar dacă a avut o lună ianuarie slabă, în care a cedat 4 puncte în campionat și a fost învinsă în Supercupa Spaniei de Barcelona. Ancelotti așteaptă ca cei accidentați să revină în formula de start, iar lucrurile să se schimbe în bine.
"Trebuie să muncim din greu pentru a recupera diferența față de Barcelona, care obține rezultate foarte bune. Sigur, rămân încrezător, mai sunt multe meciuri. Luna ianuarie a fost dificilă pentru noi, dar echipa începe să revină la forma optimă, am văzut îmbunătățiri. Vom lupta!
Echipa a jucat foarte bine, am presat pe durata celor 90 de minute, am jucat cu intensitate. Nu s-a văzut că am jucat prelungiri joi, am arătat bine din punct de vedere fizic. Singurul lucru care mă nemulțumește e că n-am marcat, în rest totul a arătat bine.
Cred că lucrurile vor fi mai bune pentru noi. Jucătorii vor reveni după accidentări. Vom putea să luptăm pentru titlu în lunile următoare", a spus Carlo Ancelotti, după partida cu Sociedad., potrivit publicației Marca.
Citește și:

Perioada de transferuri e închisă pentru Real Madrid, susține Ancelotti

Ancelotti a vorbit și despre perioada de mercato din această iarnă și spune că Real Madrid va continua cu jucătorii pe care îi are, fără ca echipa să sufere vreo modificare, atât la capitolul veniri, cât și la plecări.
"Perioada de trasnferuri e închisă pentru noi. Nimeni nu va pleca și nu vom aduce niciun jucător nou. Nu se va întâmpla nimic în ianuarie din acest punct de vedere", a adăugat antrenorul.
Real Madrid este mulțumită cu singurul transfer pe care l-a realizat în această perioadă. Clubul din capitala Spaniei a obținut semnătura lui Endrick, un puști minune al Braziliei, care va sosi pe Bernabeu abia în vara lui 2024.
35 de milioane de euro, preț fix, plus încă 25 de milioane sub formă de bonusuri de performanță vor plăti galacticii pentru talentatul vârf brazilian. Inițial s-a scris că suma de transfer va fi de 60 de milioane de euro, plus 12 milioane bonusuri, dar oficialii de pe Bernabeu au continuat negocierile și au avut de câștigat, coborând prețul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo