Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dezastru pentru Barcelona! Doi dintre cei mai buni jucători s-au "rupt". Blestemul lui Pedri

Cristian Mihală

Actualizat 04/03/2024 la 09:26 GMT+2

Barcelona i-a pierdut pe Frenkie de Jong şi Pedri în partida cu Bilbao, încheiată 0-0. Ambele accidentări par destul de grave, în special cea a tânărului mijlocaş spaniol. Şansele ca ei să fie recuperaţi până la partida cu Napoli, din returul optimilor Ligii Campionilor, sunt nule.

Pedri zszedł z boiska przed przerwą

Credit imagine: Getty Images

Remiza cu Bilbao de aseară a pus probabil capăt visului Barcelonei de a mai spera la titlu, dar confruntarea poate avea repercusiuni şi în privinţa şanselor de a trece în sferturile Ligii Campionilor.
Catalanii au obţinut un 1-1 în Italia, cu Napoli, dar pentru returul din Catalonia lucrurile nu arată deloc bine. Frenkie de Jong şi Pedri s-au accidentat aseară şi aproape sigur vor rat duelul cu formaţia de lângă Vezuviu.
"Lacrimi pentru Pedri", este titlul dat de Marca după a 3-a accidentare a tânărului mijlocaş din acest sezon.
"Pedri a trăit încă o dată pe terenul lui Bilbao calvarul care l-a bântuit în ultimii ani. Mijlocaşul a părăsit terenul în lacrimi după ce s-a accidentat la coapsă", mai scriu jurnaliştii sursei citate.
În total, în acest sezon, Pedri a lipsit 94 de zile, iar mulţi sunt de părere că fotbalistul încă plăteşte tribut pentru ceea ce a făcut în sezonul 2020-2021. Înainte de acea stagiune, jucătorul catalanilor nu avusese vreo accidentare, dar a forţat: după finalul sezonului, a mers atât la Euro, cât şi la Jocurile Olimpice, terminând stagiunea cu peste 70 de meciuri în picioare. Ulterior, a avut 9 accidentări diferite, lipsind în nu mai puţin de 71 de partide.

Xavi, după accidentările lui De Jong şi Pedri

Xavi a confirmat la conferinţa de presă de după meciul cu Bilbao că De Jong şi Pedri vor lips în următoarea perioadă, cei doi alăturându-i-se lui Gavi, care e accidentat de o perioadă lungp şi care va reveni abia în stagiunea viitoare.
"E mare păcat, aşteptăm să vedem cât va lipsi. Dar accidentarea lui nu arată bine. Nici a lui Frenkie nu arată bine, e o zi tristă. Vorbim de doi jucători decisivi pentru noi, astfel că e greu să găsim soluţii", a spus Xavi după partida de aseară.
Cu atâtea absenţe la mijloc, Xavi va trebui să se bazeze pe Gundogan, Oriol Romeu, Fermin Lopez și pe găselniţa sa din actuala stagiune Christensen (reprofilat din fundaş central).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo