Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karim Benzema și-a stabilit viitorul după ce a câștigat Balonul de Aur! Varianta pe care o exclude

Irina Aldea

Publicat 18/10/2022 la 14:31 GMT+3

Atacantul francez Karim Benzema (Real Madrid), marele favorit, a câştigat trofeul Balonul de Aur, pentru cel mai bun fotbalist al sezonului 2021-2022, iar după acest moment a vorbit despre viitorul său.

Karim Benzema

Credit imagine: Getty Images

În vârstă de 34 de ani, Karim Benzema este primul francez care câștigă Balonul de Aur de la Zinedine Zidane în 1998. Atacantul din lotul lui Ancelotti, care își încheie contractul cu Real Madrid în acest sezon, a declarat, după câștigarea Balonului de Aur, că intenționează să se retragă din fotbal la trupa de pe Santiago Bernabeu, punând punct speculațiilor privind viitorul său.
"Ai de gând să te retragi la Real Madrid?", l-a întrebat Aitor Gomez pe noul 'Balon de Aur'. "Da", a fost răspunsul scurt și direct al lui Benzema la 'Radioestadio Noche'. "Clar și răsunător", a precizat jurnalistul. "Nu există alte opțiuni", a spus Karim, al cărui contract cu Real Madrid se încheie în 2023.
CITEȘTE ȘI:

Karim Benzema vrea să-și încheie cariera la Real Madrid

În interviul acordat la 'Onda Cero', Benzema a recunoscut că "Pentru mine a fost un vis să semnez cu Real Madrid. Aveam trei vise, să cumpăr o casă pentru mama mea, să joc pentru Real Madrid și să câștig un Balon de Aur". Prin acest anunț, Benzema pune capăt speculațiilor privind revenirea sa la Olympique de Lyon, marele vis al președintelui Jean-Michel Aulas, atunci când contractul său cu Real Madrid se va încheia.
"Am un contract cu Real Madrid. Mă simt bine acum. După aceea? Nu știu, pentru că mă gândesc an de an la ce trebuie să fac. Dacă mă simt bine, voi continua în fotbal, iar dacă nu mă simt bine, vom vedea. Dar în prezent am un contract pe doi ani cu Real Madrid", declara Benzema în 2021, într-un interviu acordat ziarului 'Le Progres', întrebat despre o ipotetică revenire la Lyon.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo