Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laporta s-a întâlnit cu fostul agent al lui Cristiano Ronaldo! Contractele pregătite de președintele Barcelonei

Dani Morar

Publicat 14/03/2023 la 16:40 GMT+2

Barcelona se află într-un plin scandal de corupție, dar președintele clubului s-a deplasat în Portugalia pentru a se întâlni cu fostul agent al lui Cristiano Ronaldo. Jorge Mendes îi manageriază pe câțiva dintre jucătorii catalanilor, iar Laporta dorește să aducă stabilitatea la club și să le înnoiască contractele.

Joan Laporta

Credit imagine: Getty Images

Barcelona și fostul arbitru Jose Maria Enriquez Negreira au fost puși sub acuzare, după ce clubul ar fi virat o sumă importantă de bani în conturile acestuia. Deși este direct implicat în acest scandal, Juan Laporta și-a găsit timp pentru o întâlnire cu Jorge Mendes, fostul agent al lui Cristiano Ronaldo.
Președintele Barcei s-a deplasat în Portugalia, alături de Mateu Alemany, pentru a discuta cu agentul despre contractele lui Balde și Ansu Fati, jucători pe care acesta îi reprezintă. Jurnalistul Gerard Romero, un apropiat al clubului, a dezvăluit că oficialul echipei dorește să se asigure de serviciile celor doi jucători pentru mult timp de acum încolo.
Negocierile cu Alejandro Balde decurg foarte bine, deși mai trebuie puse la punct doar câteva detalii importante. De cealaltă parte, vittorul lui Ansu Fati nu este încă sigur, tânărul stârnind interesul unor echipe din Premier League, iar pentru o sumă bună, Barcelona l-ar putea lăsa să plece.
În plus, Jorge Mendes este reprezentantul altor jucători, precum Nico Gonzalez, care este împrumutat la Valencia, sau a lui Lamine Yamal, un atacant de numai 15 ani, care evoluează la echipa U19 a clubului blaugrana, dar care a atras deja atenția asupra sa.
Un alt subiect al discuției dintre Laporta și Jorge Mendes ar putea fi Bernardo Silva, relatează Mundo Deportivo. Mendes este agentul jucătorului de la Manchester City, astfel că ar putea facilita un transfer în această vară.

Real Madrid cere să fie parte a procesului în care este implicată Barcelona

Real Madrid a luat decizia, după ședința de urgență a Consiliului de Administrație, de a cere să se prezinte în dosarul care poate fi deschis Barcelonei în "cazul Negreira".
După plângerea formală a Parchetului, de vineri, care susține că are indicii clare că "s-au întreprins acțiuni de favorizare a Barcelonei în luarea deciziilor arbitrilor în meciurile jucate de club", Real Madrid a hotărât să nu mai stea pe margine. Până acum, clubul blanco a preferat să rămână deoparte pentru a lăsa Justiția să acționeze și nu aderase la declarația comună făcută de cluburile din La Liga și liga secundă împotriva catalanilor.
Acum, la mai puțin de două zile de la prezentarea plângerii de către Parchet și a posibilității deschiderii dosarului, Florentino Perez și conducerea de pe Bernabeu iau măsuri. Aceasta a fost decizia luată de șefii blanco în cadrul Consiliului de Administrație întrunit de urgență azi, anunță Marca. Dacă Madrid este admisă în procesul împotriva marii rivale, va avea acces la toată documentația care este luată în considerare în judecarea cazului.
Real Madrid devine astfel primul club care a cerut să se prezinte în dosarul împotriva Barcelonei, în presă vorbindu-se de o încercare de destabilizare a rivalilor catalani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo