Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Lionel Messi nu se întoarce la Barcelona!" Motivul real pentru care a călătorit în Arabia Saudită

Bianca Dumitru

Publicat 04/05/2023 la 11:31 GMT+3

Lionel Messi a fost exclus din lotul lui PSG pentru următoarele două săptămâni și presa franceză a anunțat că argentinianul va pleca de pe Parc de Princes la finalul acestui sezon. Un agent FIFA s-a arătat convins că fotbalistul va alege să facă pasul spre Arabia Saudită, grație ofertei impresionante care i se pregătește.

Lionel Messi von Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se află în mijlocul unui scandal uriaș în Franța, după ce a fost exclus din lotul lui PSG pentru următoarele două săptămâni și amendat cu aproape 1,5 milioane de euro.
Acest conflict va marca sfârșitul colaborării dintre argentinian și campioana din Ligue 1, care se vor despărți la finalul acestei stagiuni. Messi nu duce lipsă de oferte, fiind așteptat atât la Barcelona, cât și în MLS sau în Arabia Saudită.
Deși s-a vorbit despre faptul că argentinianul și-ar dori să mai joace măcar un sezon în Europa înainte de a face pasul spre un campionat mai slab, revenirea pe Camp Nou este greu de realizat din cauza problemelor financiare cu care se confruntă catalanii.
Agentul FIFA Marco Kirdemir, apropiat al lui Nasser Al-Khelaifi și al regelui Arabiei Saudite, a vorbit despre viitorul lui Leo Messi. Oficialul a dezvăluit, citat de Marca, faptul că fotbalistul nu ia în considerare varianta Barcelona, urmând a se transfera la arabi.
Kirdemir a vorbit și despre motivul real pentru care Messi a mers în Arabia Saudită, dar și de ce s-au supărat atât de tare cei de la PSG pentru călătoria argentinianului.
"Nu va merge la Barcelona. Vrea să revină pe Camp Nou când se va retrage. Are o ofertă de 600 de milioane de dolari de la Al-Hilal, echipa regelui. Messi a călătorit în Arabia Saudită să-l cunoască, să vadă locul unde ar putea locui. Dacă familia lui își dă ok-ul, va juca în Arabia Saudită.
Dacă ar fi călătorit într-o țară care nu a avut probleme cu Qatarul, nu ar fi fost atâtea discuții. Acest lucru l-a înfuriat pe președintele PSG-ului", a declarat Marco Kirdemir.
Citește și:

OFERTA FABULOASĂ CARE I SE PREGĂTEȘTE LUI MESSI ÎN ARABIA SAUDITĂ

Conform jurnaliștilor As.com, arabii sunt deciși să se facă remarcați printre echipele care îl vor pe Messi, pregătindu-i o ofertă fabuloasă argentinianului.
Cei de la Al-Hilal vor să-i acorde un salariu de 400 de milioane de euro pe sezon, de două ori mai mare decât cel pe care îl încasează Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.
Aceștia sunt extrem de determinați să crească nivelul fotbalului din Arabia Saudită, în încercarea lor de a ajunge să găzduiască o ediție viitoare a Cupei Mondiale, iar dacă le va accepta contractul, Messi va deveni cel mai bine plătit jucător din istorie.
Unde se va transfera Lionel Messi în această vară?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo