Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid își continuă parcursul perfect în La Liga. Victorie pentru "Los Blancos" cu Real Betis

Andrei Nicolae

Actualizat 03/09/2022 la 19:16 GMT+3

Trupa lui Ancelotti a ajuns la patru victorii consecutive în noul sezon din Spania, după ce s-a impus în fața celor de la Real Betis cu scorul de 2-1. Vinicius și Rodrygo au adus victoria în contul mardilenilor, care își mențin prima poziție în LaLiga.

MADRID, SPAIN - SEPTEMBER 3: Rodrygo of Real Madrid during the La Liga Santander match between Real Madrid v Real Betis Sevilla at the Estadio Santiago Bernabeu on September 3, 2022 in Madrid Spain (Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Duelul dintre Real Madrid și Betis a pus față în față singurele echipe din Spania care aveau un bilanț perfect după primele trei etape din campionat. Cele două cluburi acumulaseră nouă puncte până la duelul direct, maximul posibil, iar madrilenii au fost cei care și-au menținut invincibilitatea în competiția internă.
Vinicius a deschis scorul în minutul 9 după o pasă excelentă venită de la David Alaba. Brazilianul l-a prins ieșit pe Rui Silva și nu a ezitat să îl lobeze pe goalkeeper-ul andaluzillor. Betis a ripostat repede și a egalat după doar opt minute, prin Canales, care l-a învins pe Courtois cu un șut pe jos din careul mare.
Madrilenii s-au năpustit asupra porții adversarilor la câteva momente după golul egalizator al lui Canales, iar Vinicius și Tchouameni au pus probleme la poarta lui Rui Silva. Cele două echipe nu s-au mai remarcat până la sfârșitul primei reprize prin ocazii notabile, iar scorul la pauză a fost 1-1 pe Santiago Bernabeu.
Citește și:

Rodrygo, eroul madrilenilor

Real Madrid a dat în cele din urmă lovitura în partea secundă prin Rodrygo, care a profitat de pasa primită de la Valverde și l-a învins pe Silva cu un șut din zona punctului cu var în minutul 65. Trupa "los blancos" a avut câteva șanse de a se desprinde pe tabelă , însă șutul lui Modric a trecut puțin pe lângă poartă, iar Rodrygo a nimerit bara transversală cu o execuție bizară.
Betis nu a mai pus probleme la poarta lui Courtois, iar madrilenii au preferat să își conserve avantajul, astfel că scorul final a rămas 2-1. Real rămâne astfel neînvinsă în noul sezon, după succesul din Supercupa Europei și cele patru victorii din campionat.
Pentru cele două echipe urmează partide în cupe europene. Real Madrid o întâlnește în Champions League pe Celtic, în timp ce Betis va da piept cu Helsinki în Europa League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo