Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, victorie cu 3-0 pe terenul lui Elche! Madrilenii au avut alte trei goluri anulate de VAR

Alex Masgras

Publicat 20/10/2022 la 00:01 GMT+3

Real Madrid s-a impus în partida de pe terenul celor de la Elche, scor 3-0. Federico Valverde și Karim Benzema, noul Balon de Aur, au fost marcatorii echipei lui Carlo Ancelotti. Pe lângă cele două goluri, Real Madrid a mai trimis balonul de trei ori în poarta gazdelor, dar cele trei reușite au fost anulate de VAR.

El Real Madrid celebra el gol de Fede Valverde ante el Elche

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a obținut a noua victorie a sezonului în La Liga. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti s-a impus pe terenul celor de la Elche, scor 3-0. Federico Valverde a deschis scorul în minutul 11, în timp ce Karim Benzema, noul Balon de Aur, a majorat diferența în minutul 75.
Scorul putea fi mult mai dur pentru gazde dacă nu ar fi existat VAR. Real Madrid a avut trei goluri anulate de arbitrajul video, toate din cauza unor poziții de offside. Primul gol anulat a fost cel al lui Karim Benzema la 0-0, în minutul 6. Al doilea ghinionist a fost David Alaba, în minutul 26, pentru ca Benzema să aibă un nou gol anulat în minutul 61.
În cele din urmă, scorul final a fost stabilit în minutul 89 de Asensio, cel care a marcat din pasa lui Rodrygo.
Citește și:

Real Madrid a ajuns la 9 victorii în acest sezon din La Liga

Real Madrid, ocupanta primului loc în La Liga, a ajuns la 28 de puncte, fiind la 6 puncte de Barcelona, ocupanta locului secund. Diferența de 3 puncte poate fi refăcută joi seară, atunci când echipa antrenată de Xavi va primi vizita celor de la Villarreal.
Pentru Real Madrid urmează sâmbătă duelul de pe teren propriu cu Sevilla, după care se va deplasa în Germania, la Leipzig, pentru etapa a cincea din grupele UEFA Champions League. Câștigătoarea din sezonul trecut este deja calificată în optimile de finală, fiind lider în Grupa F, cu 10 puncte. Ultima partidă în Champions League pentru Real Madrid va fi la începutul lunii noiembrie, pe teren propriu, cu Celtic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo