Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski a reacționat după ce a pierdut primul El Clasico din carieră! Mesajul transmis

Irina Aldea

Publicat 16/10/2022 la 23:51 GMT+3

Robert Lewandowski nu a strălucit în El Clasico, deși a oferit pasa de gol la reușita lui Torres. Polonezul a avut o ratare incredibilă în minutul 25 și a fost foarte bine blocat de madrileni.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid - Barcelona se anunța un derby mai echilibrat ca niciodată, cele două echipe fiind despărțite doar de golaveraj în fruntea clasamentului. Pe teren nu a fost deloc așa, echipa lui Ancelotti fiind superioară la aproape toate capitolele, câștigând cu 3-1, după golurile marcate de Benzema, Valverde și Rodrygo. Unicul gol al oaspeților a fost marcat de Ferran Torres în minutul 83, din pasa lui Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski nu s-a ascuns după înfrângerea suferită de Barcelona pe Bernabeu în etapa cu numărul 9 din La Liga. Prin intermediul rețelelor de socializare, atacantul polonez a transmis un mesaj clar, în care a transmis dezamăgirea echipei după 3-1 cu marea rivală, Real Madrid, dar și cea mai bună modalitate de a depăși această perioadă slabă a echipei.
CITEȘTE ȘI:

Robert Lewandowski a reacționat după ce a pierdut primul El Clasico din carieră

"Astăzi doare, dar ne face să muncim mai mult mâine", a transmis atacantul polonez pe rețelele de socializare înainte de a se îmbarca spre Barcelona, după primul El Clasico din carieră. În urma rezultatului de pe Bernabeu, Real Madrid a urcat pe locul 1 în La Liga, cu 25 de puncte după 9 etape. Barcelona e pe locul 2 cu 22 de puncte după 9 etape.
Pentru Barcelona urmează două meciuri extrem de importante în campionat, în vederea luptei la titlu din La Liga, ambele fiind programate pe Camp Nou. E vorba despre duelurile cu Villarreal și Athletic Bilbao, două meciuri în care echipa trebuie să reacționeze dacă nu vrea să părăsească prematur cursa pentru titlu, care în prezent este condusăde Real Madrid, la trei puncte față de Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo