Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Robert Lewandowski i-a făcut un compliment uriaș lui Ancelotti înainte de Bayern - Real Madrid

Bianca Dumitru

Publicat 28/04/2024 la 11:27 GMT+3

Real Madrid și Bayern Munchen se vor înfrunta marți seară, de la ora 22:00, în Germania, într-un meci contând pentru manșa tur a semifinalelor Champions League. Înaintea partidei, Robert Lewandowski a vorbit în termeni laudativi despre antrenorul "galacticilor", Carlo Ancelotti, cu care a colaborat în sezonul 2016/17.

Robert Lewandowski speaks to manager Carlo Ancelotti about his shoulder problem

Credit imagine: AFP

Bayern Munchen se va duela marți seară, de la ora 22:00, pe teren propriu, cu Real Madrid, într-un meci contând pentru manșa tur a semifinalelor Champions League.
Înaintea partidei, Robert Lewandowski a vorbit despre antrenorul "galacticilor", cu care a colaborat la Munchen în sezonul 2016/17. Fotbalistul polonez a spus că Ancelotti ar fi putut să scrie istorie în Germania, dacă ar fi avut mai mult timp la dispoziție.
Atacantul a evidențiat ceea ce a reușit tehnicianul italian la Madrid, dar și relația specială pe care Ancelotti reușește să o construiască cu jucătorii.
"A fost o țară nouă, o nouă cultură pentru el. Dacă s-ar întoarce în Germania, Carlo Ancelotti ar ști exact ce trebuie să facă diferit. Nu este ușor să antrenezi sau să joci în Germania ca străin.
Dacă ar fi stat puțin mai mult și am fi depășit faza dificilă cu el, atunci cu el ar fi fost posibilă o eră... Dacă Ancelotti ar fi supraviețuit momentului dificil, totul ar fi fost mai ușor pentru toată lumea. Are o experiență incredibilă.
La Real Madrid se vede... Jucătorii îl urmează orbește. Carlo Ancelotti este un tip grozav care a vorbit mereu mult cu fotbaliștii. Mi-a dat un sentiment special. Nu doar încredere în mine, ci și sentimentul că mai pot face unul sau doi pași în carieră", a declarat Robert Lewandowski, citat de As.com.
Citește și:

Bayern - Real Madrid, în semifinalele Champions League

Real Madrid și Bayern Munchen s-au mai întâlnit de 26 de ori până acum în Champions League. Cea mai recentă confruntare a avut loc în sezonul 2017/18, tot în semifinale, când "galacticii" s-au impus cu scorul general de 4-3.
În această stagiune, echipa lui Carlo Ancelotti s-a calificat în penultimul act al competiției după ce a trecut în sferturi de Manchester City, scor general 5-4. De cealaltă parte, fosta campioană a Germaniei a învins-o pe Arsenal, scor general 3-2.
Manșa tur dintre Bayern Munchen și Real Madrid este programată marți seară, de la ora 22:00, și va fi transmisă în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și pe aplicația Eurosport.
Cine va câștiga trofeul Champions League în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo