Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Ramos, gata să refuze banii arabilor pentru a-și îndeplini ultimul vis!Anunțul făcut de Marca

Nicu Savin

Publicat 17/06/2023 la 11:43 GMT+3

Sergio Ramos nu a primit un nou contract de la PSG și toate indiciile duceau către o plecare a fundașului în Golf, unde este ademenit cu un salariu uriaș. Marca anunță că fundașul nu este prea încântat de o schimbare de climat și ar prefera să-și încheie cariera la Sevilla, clubul unde a crescut. Andaluzii nu au luat în calcul pentru moment să-i facă o ofertă, dar lucrurile s-ar putea schimba.

Sergio Ramos beendet das Kapitel PSG

Credit imagine: SID

Sergio Ramos a fost unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume în ultimii 15 ani. Ibericul a scris istorie în tricoul lui Real Madrid și al naționalei Spaniei, dar în 2021 a preferat să plece la PSG. Chiar dacă în stagiunea recent încheiată a fost un om de bază la campioana Franței, clubul de pe Parc de Princes nu i-a oferit prelungirea contractului, dorind întinerirea lotului.
Ramos are 37 de ani și nu mai are nimic de demonstrat, astfel că mai multe surse din presa internațională au anunțat că acesta va lua drumul Golfului, precum alte legende ale fotbalului european, precum Cristiano Ronaldo, Benzema sau Kante. O plecare în SUA, la o echipă din MLS, este de asemenea la îndemâna lui Ramos, dar se pare că planurile acestuia sunt total diferite.
Conform Marca, Segio Ramos este convins că mai poate juca la cel mai înalt nivel și visul său este să-și termine cariera la Sevilla. Fundașul a fost crescut de clubul andaluz, de unde a plecat în 2005 la Real Madrid, pentru 27 de milioane de €. Cei de la Sevilla nu au luat în calcul să-i facă o ofertă, fiind convinși că nu-i pot satisface pretențiile financiare.

Sergio Ramos visează să-și termine cariera la Sevilla

Totuși, se pare că Ramos este gata să renunțe la bani pentru a închide un circuit superb pe final de carieră. Pe lângă criteriul sportiv, ibericul este hotărât să revină în La Liga și din motive familiale, nedorind să-și expună soția și copiii la o schimbare majoră, care ar surveni odată cu mutarea în Arabia Saudită sau în SUA.
Sevilla a rămas recent fără Ramon Rodriguez Verdejo, cunoscut ca Monchi, care va lucra la Aston Villa din sezonul viitor, iar decizia în cazul Ramos va fi luată de viitorul directorul sportiv, împreună cu antrenorul Jose Luis Mendilibar. Cel mai mare salariu la clubul andaluz îl are Rakitic, aproximativ 3,5 milioane de € pe an, iar presa iberică susține că Ramos ar fi mulțumit cu un asemenea venit. Totuși, gruparea de pe Ramon Sanchez Pizjuan are probleme financiare și va trebuie să vândă câțiva jucători pentru a-l putea semna pe Ramos.
Dacă va reveni la clubul său de suflet, Sergio Ramos va lupa pentru un loc de titular cu jucători precum Gattoni și Bade (cumpărați în această vară), Nianzou, Marcao și Rekik, plus versatilul Gudelj. Experiența lui Ramos ar fi extrem de utilă în cadrul echipei, urmând a forma un nucleu puternic din aces punct de vedere, alături de oameni ca Rakitic sau Jesus Navas. Rămâne de văzut dacă oficialii și antrenorul îl vor dori cu adevărat pe Ramos. De asemenea, este de văzut reacția fanilor, care sunt foarte importanți pentru clubul andaluz. Impresia generală este că Ramos nu mai este de mult considerat un copil al Sevillei, după ce a devenit un simbol pentru Real Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo