Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Transferul "imposibil" încercat de Florentino Perez! Real Madrid ar avea poate cea mai tare echipă din istorie

Cristian Mihală

Publicat 24/04/2024 la 10:09 GMT+3

Florentino Perez va încerca în această vară și transferul lui Rodri, de departe cel mai bun mijlocaș central din lume și un candidat la Balonul de Aur. City va face tot ce depinde de ea pentru a-i prelungi contractul ibericului, însă decizia finală va fi a jucătorului, Guardiola respectând mereu dorința fotbaliștilor când vine vorba de oferte.

Rodri, De Bruyne și Ruben Dias, în duel cu Jude Bellingham (Manchester City - Real Madrid)

Credit imagine: Eurosport

Rodri este inima lui Manchester City! Cu mijlocașul spaniol pe teren, echipa lui Pep Guardiola are o serie de 67 de meciuri fără înfrângere. Specialiștii sunt de părere că spaniolul de 27 de ani nu are rival pe postul său în lume, fiind un mijlocaș box-to-box de excepție, care face perfect ambele faze.
După ce a rezolvat transferurile lui Alphonso Davies și Kylian Mbappe, Florentino Perez visează cu ochii deschiși la transferul starului lui City, fiind dispus să plătească multe peste 100 de milioane pentru a-i oferi lui Ancelotti echipa perfectă, care să domine Europa pentru următorul deceniu.
Evident, City va face tot ce depinde de ea pentru a-l păstra pe iberic, însă presa spaniolă susține că întreaga afacere depinde de dorința jucătorului. Pep respectă mereu opțiunile fotbaliștilor și, după tripla istorică de anul trecut, Rodri ar putea fi tentat să dea curs unei noi provocări.
În măsura în care mutarea se va concretiza, Real Madrid ar avea la dispoziție una dintre cele mai puternice formații din istorie, fiind greu de crezut că cineva se va putea ridica la nivelul "galacticilor" în următorii ani.
Cum ar putea arăta Real Madrid sezonul viitor
  • Courtois - Carvajal, Rudiger, Militao, Alphonso Davies - Fede Valverde, Rodri, Camavinga - Bellingham - Vinicius Jr, Mbappe

Manchester City încearcă să îi prelungească înțelegerea lui Rodri

Rodri câștigă în prezent "doar" 10.8 milioane de euro pe an la Manchester City, dar Guardiola insistă pentru prelungirea contractului scadent în 2027 și majorarea salariului. Surse din Anglia, citate de cotidianul The Sun, spun că propunerea unui nou contract va fi pe masa lui Rodri imediat după încheierea sezonului, pentru a-l securiza pe iberic pe termen lung.
City îi propune spaniolului un contract până în 2029, cu un salariu anual de 18,2 milioane de euro pe an. Această propunere vine și în contextul în care Rodri este văzut ca un viitor posibil căpitan, după ce Kyle Walker (33 ani, contract până în 2026) și Kevin De Bruyne (31 ani, contract până în 2025) se vor retrage.
Rodri este între cei mai influenți jucători din Premier League, dar în acest moment salariul său nu reflectă asta. Spaniolul va intra, însă, într-o companie selectă dacă ce va semna noul contract, urmând a fi între cel mai bine plătiți 10 jucători din cel mai puternic campionat al lumii.
În acest moment, cel mai mare salariu din Premier League este al lui Kevin De Bruyne. Belgianul și-a prelungit contractul în 2020 și încasează anual 24,2 milioane de euro. Pe locul 2 este un alt fotbalist de la Manchester City: Erling Haaland are un salariu de 22,7 milioane de euro pe an, cu un contract scadent în 2027. Superstarul lui Liverpool, Mohamed Salah, are acum al treilea salariu din Anglia, cu 21,2 milioane de euro pe an.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo