Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru Xavi după Barcelona-Real Madrid! Un titular s-a accidentat în partida de pe Camp Nou

Alex Masgras

Publicat 20/03/2023 la 17:12 GMT+2

Ronald Araujo a fost integralist în victoria Barcelonei cu Real Madrid, scor 2-1, dar fundașul uruguayan s-a îndreptat la final către vestiare cu o pungă cu gheață la piciorul stâng. Luni dimineață, catalanii au aflat că Araujo are o problemă la mușchii adductori.

Sergi Roberto celebrates during the La Liga Santander match between Barcelona and Real Madrid at Spotify Camp Nou on March 19, 2023 in Barcelona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a învins-o pe Real Madrid în El Clasico, scor 2-1, dar luni dimineață Xavi a primit și vești proaste. Ronald Araujo, integralist în partida de pe Camp Nou, s-a accidentat la mușchii adductori și nu se știe în acest moment când va reveni pe teren, după efectuarea testelor în această dimineață:
"Testele efectuate în această dimineață arată că Ronald Araujo a suferit o accidentare la mușchii adductori. Este indisponibil și recuperarea va determina disponibilitatea sa", a anunțat Barcelona.
Accidentarea lui Ronald Araujo vine chiar înainte de pauza internațională, acolo unde trebuia să se prezinte la naționala Uruguayului. După această accidentare însă, Araujo va avea la dispoziție aproape două săptămâni pentru a se recupera.
Nu este prima oară când Araujo are probleme medicale în acest sezon. În toamnă, Araujo a lipsit două luni din cauza unor probleme asemănătoare.
Citește și:

Barcelona este din ce în ce mai aproape de titlul din La Liga

Ronald Araujo nu a început foarte bine partida cu Real Madrid. În minutul 9, fundașul catalanilor a înscris în propria poartă. Înainte de finalul primei reprize, Sergi Roberto a restabilit egalitatea, pentru ca Franck Kessie să aducă cele trei puncte pentru echipa lui Xavi, grație reușitei din minutul 90+2.
Victoria din El Clasico a celor de la Barcelona pune în mare parte capăt speranțelor pentru cei de la Real Madrid în ceea ce privește lupta pentru titlul din La Liga. Odată cu acest succes, Barcelona a ajuns la 12 puncte în fața celor de la Real Madrid, cu 12 etape înainte de finalul sezonului.
Echipa lui Carlo Ancelotti poate să își ia revanșa în Cupa Regelui. Pe 5 aprilie, tot pe Camp Nou, va avea loc returul din semifinalele Cupei. În partida tur, de pe Santiago Bernabeu, Barcelona s-a impus cu 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo