Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răsturnare de situație la FCSB! Decizia luată de conducerea clubului în privința numirii unui antrenor

Bianca Dumitru

Publicat 20/03/2023 la 17:05 GMT+2

FCSB a rămas fără un antrenor cu licență PRO la începutul acestei luni, după ce Leo Strizu a demisionat. Deși s-au vehiculat mai multe variante pentru banca tehnică a roș-albaștrilor, conducerea clubului a spus că nu se grăbește să numească un antrenor.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB se află într-o situație complicată în acest moment, rămasă fără antrenor principal la începutul acestei luni, în finalul sezonului regulat.
Leo Strizu, cel care în acte era tehnicianul vicecampioanei României, fiind singurul din staff cu licența PRO, a anunțat că pleacă de la echipă după victoria cu Petrolul Ploiești.
FCSB a fost și fără Mihai Pintilii în ultimele 4 etape, acesta fiind suspendat de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, după o sesizare făcută de directorul Școlii Federale de Antrenori, Lucian Burchel.
Pintilii și-a ispășit sancțiunea după primul meci din play-off, astfel că se va putea întoarce pe bancă. Cu toate astea, conducerea clubului ar trebui să numească în funcție un tehnician cu licență PRO, în caz contrar riscând amenzi importante.
Deși s-au vehiculat mai multe variante de antrenor pentru FCSB, șefii vicecampioanei României au anunțat că nu se grăbesc să numească unul.
În ciuda sancțiunilor anunțate la finalul săptămânii trecute de Răzvan Burleanu, patronul roș-albaștrilor a spus că nu va angaja prea curând un tehnician din mai multe motive, printre care faptul că nu are bani și că nu a găsit pe cineva care să respecte cerințele clubului.
Citește și:
  • FCSB E ÎN CĂUTARE DE ANTRENOR
Lucian Filip, preparatorul fizic al echipei și cel care a stat pe banca roș-albaștrilor la ultimele partide, anunțase înainte de meciul cu Universitatea Craiova că un antrenor cu licență va ajunge la FCSB până la reluarea SuperLigii, după pauza competițională cauzată de primele meciuri din preliminariile Campionatului European din 2024.
"Probabil în această pauză competițională se va găsi un antrenor cu licență. Este o alegere destul de grea, pentru că ne aflăm în partea cea mai grea a campionatului. Cine vine va trebui să se adapteze, pentru că echipa joacă bine în acest moment și nu este o decizie ușor de luat.
Cel care vine trebuie să se adapteze și stilului echipei. Până la urmă, antrenamentele le faci pe măsura calităților jucătorilor. Dacă tu ai o tactică și nu merge, e clar că trebuie schimbată. În prezent, echipa arată bine și ar fi riscant să schimbăm ceva", a spus Lucian Filip, săptămâna trecută.
FCSB se află acum, după prima etapă din play-off, pe locul 3 în clasamentul din SuperLigă, cu 30 de puncte. În următoarea etapă, roș-albaștrii vor juca pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo