Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB mai caută un jucător ca Olaru, dar se confruntă cu o problemă în SuperLigă: "E unic"

Bianca Dumitru

Publicat 14/10/2023 la 17:05 GMT+3

FCSB este lider în clasamentul din SuperLigă, roș-albaștrii având o singură înfrângere după primele 12 etape. Mihai Pintilii a vorbit despre echipa lui, explicând ce transfer și-ar mai dori și spunând că nu există în campionatul României un astfel de jucător.

FCSB - Sepsi. Sursa: GSP.

Credit imagine: Eurosport

FCSB este pe primul loc în clasamentul din SuperLigă. Roș-albaștrii au, după primele 12 etape, 29 de puncte, înregistrând 9 victorii, două remize și o singură înfrângere.
Vicecampioana României este una dintre cele mai în formă echipe din acest sezon, fiind considerată de multe voci drept favorita la câștigarea titlului.
Mihai Pintilii a vorbit în aceste zile despre situația celor de la FCSB. Antrenorul secund al roș-albaștrilor a lăudat lotul pe care îl are la dispoziție, dar a zis că și-ar mai dori un transfer.
Cu toate astea, fostul fotbalist a spus că nu mai există în campionatul României un jucător de profilul lui Darius Olaru, așa cum ar vrea să aibă la dispoziție.
"E un lot bun, cu care chiar trebuie să câștigi campionatul. Inter aș mai aduce pe cineva. Eu personal aș mai aduce pe cineva genul lui Olaru. Nu (n.r. dacă e cineva ca el în campionat), Olaru e unic", a declarat Mihai Pintilii, potrivit OrangeSport.
Citește și:

FCSB l-a transferat pe Dorin Rotariu

În această săptămână, FCSB a oficializat transferul lui Dorin Rotariu, jucător care era liber de contract, după ce s-a despărțit în vară de bulgarii de la Ludogorets.
Atacantul de bandă a semnat cu roș-albaștrii până la finalul sezonului, dar clubul are opțiunea de a prelungi înțelegerea pentru încă doi ani. Fotbalistul va avea un salariu uriaș pentru campionatul României: 20.000 de euro pe lună.
Mutarea a fost comentată recent de Dorin Rotariu. Unchiul atacantului de 28 de ani s-a arătat încântat de oportunitatea pe care a primit-o fostul jucător de la Dinamo, precizând că acesta are experiența necesară pentru a îmbrăca tricoul roș-albaștrilor.
Fostul fotbalist a adăugat că speră ca Dorin să se acomodeze repede și să-și ajute noua echipă să câștige titlul în acest sezon al SuperLigii.
"Cred că e un pas înainte pentru el, e un moment important al carierei lui, are și o vârstă, 28 de ani, este foarte matur, a acumulat o experiență în străinătate, a stat 6 ani afară și cred că FCSB este echipa care i se potrivea cel mai bine.
E un jucător polivalent, foarte mobil, cu viteză, se poate adapta foarte bine și în banda dreapta, și ca vârf de atac. Da, da, au mai fost interesați de-a lungul timpului, dar oportunitatea s-a ivit acum.
E una foarte bună pentru Dorin. Sper să se adapteze cât mai repede și să o ajute pe FCSB să câștige campionatul", a declarat Iosif Rotariu.
Dorin Rotariu și-ar putea face debutul la FCSB în următoarea etapă a campionatului. După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, roș-albaștrii vor juca, pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo