Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

5 jucători de la FCSB, în top 10 cel mai bine cotați fotbaliști din SuperLigă! Cum arată cel mai valoros 11

Bianca Dumitru

Actualizat 22/03/2024 la 14:56 GMT+2

FCSB are 5 reprezentanți în topul celor mai bine cotați 10 fotbaliști din SuperLigă, după ultima actualizare a valorilor de piață. Roș-albaștrii dau cei mai mulți jucători și în cel mai valoros 11 din campionat.

Florinel Coman, Darius Olaru, Adrian Șut (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

FCSB este echipa care are cei mai mulți reprezentanți în topul celor mai valoroși fotbaliști din SuperLigă, după ce specialiștii de la site-ul Transfermarkt au actualizat cotele de piață.
În top 10 cel mai bine cotați jucători din campionatul României se află 5 fotbaliști din lotul lui Elias Charalambous, doi dintre ei fiind în fruntea clasamentului. Este vorba despre Darius Olaru și Florinel Coman, care sunt cei mai valoroși jucători din SuperLigă, fiind cotați la 6,5, respectiv 6 milioane de euro.
Podiumul este completat de Alexandru Mitriță, atacantul celor de la Universitatea Craiova, care are o cotă de 3,2 milioane de euro. Echipa din Bănie mai este reprezentată în top 10 și de Vladimir Screciu, în timp ce CFR Cluj, Farul Constanța și Rapid au câte un singur jucător în această ierarhie.
De remarcat este și faptul că în topul celor mai valoroși fotbaliști din campionat se află un jucător străin. Este vorba despre Albion Rrahmani, kosovarul legitimat la clubul din Giulești, a cărui cotă a ajuns la 2,3 milioane de euro.
În plus, în ceea ce privește modificările valorilor de piață, cota unui singur fotbalist a fost în scădere față de ultima actualizare făcută la finalul anului 2023 de cei de la Transfermarkt. Este cazul lui Octavian Popescu, care valorează cu 400.000 de euro mai puțin decât în decembrie.
Citește și:

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști din SuperLigă

Top 10 cei mai valoroși fotbaliști din SuperLigă

Cum arată cel mai valoros 11 din SuperLigă

FCSB are cei mai mulți reprezentanți și în 11-le format din cei mai valoroși jucători din SuperLigă pe posturile lor. Roș-albaștrii dau 3 fotbaliști, în timp ce Rapid și Universitatea Craiova au câte doi reprezentanți, iar CFR Cluj, Farul Constanța, Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo completează echipa cu câte un jucător.
În cel mai valoros 11 sunt prezenți 7 jucători care se regăsesc și în topul celor mai bine cotați 10 fotbaliști din campionat, dar și 4 care nu au prind ierarhia menționată, dar sunt cel mai bine cotați pe postul lor. Este vorba despre Paul Iacob, Nicușor Bancu, Darko Velkovski și Marius Ștefănescu.
Iată cum arată cel mai valoros 11 din SuperLigă, care are o valoare totală de 31,9 milioane de euro: Ștefan Târnovanu (2,8 milioane de euro) - Cristian Manea (3,2 milioane de euro), Paul Iacob (1,5 milioane de euro), Darko Velkovski (1,5 milioane de euro), Nicușor Bancu (1,5 milioane de euro) - Tudor Băluță (2,6 milioane de euro), Darius Olaru (6,5 milioane de euro), Vladimir Screciu (2,4 milioane de euro) - Marius Ștefănescu (1,6 milioane de euro), Albion Rrahmani (2,4 milioane de euro), Florinel Coman (6 milioane de euro).
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo