Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FRF a analizat situația de la FCSB după sosirea lui Charalambous! Anunțul făcut de Mihai Stoichiță

Bianca Dumitru

Publicat 11/04/2023 la 14:11 GMT+3

Elias Charalambous a ajuns la finalul lunii martie la FCSB, fiind numit antrenor principal al echipei. Federația Română de Fotbal i-a verificat licența cipriotului, iar Mihai Stoichiță a comentat acum situația vicecampioanei României.

Elias Charalambous

Credit imagine: facebook

FCSB a anunțat la finalul lunii martie că Elias Charalambous este noul antrenor al echipei. Cipriotul a semnat până la finalul acestui sezon, astfel că va avea la dispoziție doar 9 partide pentru a demonstra ceea ce poate și pentru a cuceri titlul alături de roș-albaștri.
În aceste zile, oficialii Federației Române de Fotbal au verificat licența tehnicianului, iar Mihai Stoichiță a vorbit apoi despre situația din staff-ul vicecampioanei României.
Directorul tehnic al FRF a spus că nu vor fi efectuate controale la FCSB, Charalambous având licența PRO, astfel că clubul se află acum în legalitate, indiferent de modul în care se întâmplă de fapt lucrurile la antrenamente.
"Am încercat să-mi aduc aminte dacă îl știu pe Charalambous, am antrenat patru ani în Cipru. Dar nu-mi aduc aminte, nu pot să-mi dau cu părerea despre el. Licența lui e înregistrată la Federație, sigur că e verificată. Trebuie să respectăm legea și să o punem în aplicare.
Ce a arătat FCSB în ultimele două etape e bine de tot, ca prezență în teren. Eu cred că există o colaborare între Pintilii și Charalambous. E o mișcare făcută de cei de la FCSB, omul are șansa lui. Ce se va întâmpla în cazul în care FCSB câștigă campionatul?
Sunt sigur că la FCSB e o colaborare între cei doi, Pintilii cu Charalambous, care primesc și sfaturi din afară. Eu cred că nu sunt ordine, sunt sfaturi.
Putem noi să intervenim în viața unei societăți comerciale? E o societate liberă, democratică, nu pot să dau ordine. Eu sunt director la Federație, nu pot să-i spun unei societăți cum să-și desfășoare activitatea.
Sunt reguli pe care trebuie să le respecți, FCSB a adus un antrenor cu licență PRO, mai poți să contești? Nu poți! Salut, la revedere! E treaba lor cum își gestionează societatea.
N-am de ce să mă pun rău cu FCSB. Ar fi ridicol să mă duc și să controlez ce e în grădina FCSB-ului. Pentru mine, răspunsul unei echipe e jocul, nu antrenamentul. Extemporalul se dă la meci", a declarat Mihai Stoichiță pentru Fanatik.
Citește și:

CINE ESTE FAVORITA CASELOR DE PARIURI LA CÂȘTIGAREA TITLULUI ÎN SUPERLIGĂ

După rezultatele din a treia etapă a play-off-ului, Farul Constanța a luat o opțiune serioasă în a câștiga titlul în acest sezon, fiind în pole-position pentru a pune mâna pe aur peste 7 runde, la finalul stagiunii.
Echipa lui Gică Hagi s-a distanțat la 4 puncte de CFR Cluj, ocupanta locului 2, și la 5 puncte de FCSB, care completează podiumul. În urma meciurilor din weekend, casele de pariuri au făcut modificări cu privire la șansele echipelor de a cuceri titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23.
Farul este acum favorită la câștigarea trofeului, având o cotă de 2,35. CFR Cluj ține aproape, cu o cotă de 2,50, în timp ce ultima echipă care mai poate intra cu adevărat în calcule pentru locul 1, în opinia bookmaker-ilor, este FCSB, cu o cotă de 4.
Următoarele trei ocupante au cote foarte mari și șanse minime de a izbuti ceva în acest sezon. Rapid este a patra favorită, cu o cotă de 50, în timp ce Universitatea Craiova are o cotă dublă față de giuleșteni, de 100. Sepsi este ultima cotată, uriaș, cu 5.000.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo