Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, prima reacție după confirmarea că Barcelona negociază revenirea lui Messi pe Camp Nou

Bianca Dumitru

Publicat 31/03/2023 la 22:15 GMT+3

Oficialii Barcelonei au anunțat astăzi că își doresc revenirea lui Lionel Messi pe Camp Nou și că poartă negocieri cu reprezentanții fotbalistului. Ulterior, Xavi a declarat că îl așteaptă cu brațele deschise și că e entusiamat de posibila întoarcere a argentinianului la Barça.

Xavi Hernandez et Lionel Messi, les deux joueurs les plus capés de l'histoire du FC Barcelone.

Credit imagine: Getty Images

Viitorul lui Lionel Messi este în continuare un subiect fierbinte în fotbalul internațional. Aflat în ultimele luni de contract cu PSG, starul argentinian nu a ajuns la un acord de prelungire cu parizienii, deși negocierile au început de ceva vreme.
Vineri dimineață, jurnaliștii Mundo Deportivo au anunțat că șefii Barcelonei au pus la cale un plan amplu prin care să-l readucă pe Messi pe Camp Nou, în ciuda situației financiare deloc bune a clubului.
Ulterior, în cadrul conferinței de presă susținută înainte de meciul cu Elche, Xavi a comentat posibila revenire a argentinianului la echipa pentru care a scris istorie.
Antrenorul catalanilor a spus că tuturor le-ar plăcea ca Messi să se întoarcă la Barcelona, astfel că e normal ca toți să fie entuziasmați de această posibilitate.
"Bineînțeles că îl iubesc pe Leo Messi! L-am văzut crescând la Barca și e normal ca lumea să devină entuziasmată cu posibila sa revenire. Toți și-ar dori să vadă un ultim dans al lui Messi, asemenea lui Michael Jordan", a declarat Xavi, citat de Fabrizio Romano.
Citește și:

BARCELONA A CONFIRMAT OFICIAL NEGOCIERILE CU MESSI

Vineri, prim-vicepreședintele Barcelonei, Rafa Yuste, a declarat în cadrul unei conferințe de presă că clubul blaugrana își dorește revenirea lui Messi și chiar există negocieri în acest sens.
Este pentru prima dată când gruparea catalană a anunțat oficial că a intrat în cursa pentru semnătura fotbalistului care a făcut istorie pe Camp Nou.
"Leo Messi și familia lui știu afecțiunea pe care o am pentru ei. Am participat la negocieri care, din păcate, nu au dus la succes (n.r. în 2021, când Messi a plecat de la Barcelona). Încă am un ghimpe în mine pentru ce că Leo nu a putut continua în clubul nostru.
Dacă vorbim de La Masia, vorbim de Messi. Desigur, mi-ar plăcea să-l văd revenind. Pentru ceea ce ar putea reprezenta la nivel sportiv, social și economic. Suntem în contact cu ei, da.
Ne dorim ca toate condițiile să se potrivească astfel încât această poveste de dragoste reciprocă să se încheie cu Messi la Barcelona. Când ești îndrăgostit și te desparți de cineva, vrei mereu ca dragostea să continue, chiar dacă pierzi contactul.
Vom fi mereu îndrăgostiți de Leo și el va fi îndrăgostit de Barça și de orașul Barcelona. Eu sunt unul dintre cei care crede că destinul este înțelept", a declarat Rafa Yuste, citat de Sport.es.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo