Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Antoine Griezmann, dorit la echipa lui Lionel Messi! Francezul a luat decizia finală

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/09/2023 la 09:55 GMT+3

Antoine Griezmann a primit mai multe oferte în această vară pentru a pleca de la Atletico Madrid. Cea mai concretă dintre ele a venit din Arabia Saudită, însă fotbalistul francez nu a luat în calcul o asemenea mutare.

Griezmann könnte es in die USA ziehen

Credit imagine: SID

Articol scris de Deian Marisescu
O altă variantă pe care a avut-o în această vară Antoine Griezmann a fost o mutare în Franța, la PSG. Fotbalistul ajuns la 32 de ani nu a jucat niciodată la o echipă din Franța.
Se pare că nici planurile sale de viitor nu includ această posibilitate, el dorindu-și să meargă în MLS, după cum a susținut și în ultima sa declarație:
"Îi înțeleg pe cei care s-au dus să joace în Arabia Saudită. Vorbim de niște sume de bani incredibile. Chiar dacă facem mulți bani, unii vor să își protejeze copiii și nepoții, iar asta mi se pare normal. Vor avea obligația să joace bine și să își demonstreze talentul.
Dacă mă duc și eu? Am o familie și trei copii. Nu este o decizie pe care o poți lua ușor... Dar, așa cum deja știți, MLS încă este țelul meu", a declarat Griezmann, conform Mundo Deportivo, înaintea amicalului dintre Franța și Germania.
Citește și:

Griezmann, dorit de Inter Miami

Presa americană a anunțat intenția celor de la Inter Miami de a-l transfera pe campionul mondial din 2018 în vara viitoare. Echipa lui Lionel Messi ar urma să plătească 25 de milioane de euro pentru francez.
Oferta presupune un contract valabil pe 2 ani cu posibilitate de prelungire pe încă unul, timp în care Griezmann ar urma să încaseze un salariu de 10 milioane de euro pe an.
Antoine Griezmann a jucat întreaga sa carieră în Spania, dar nu a reușit să câștige niciodată titlul de campion. Și-a început cariera la Real Sociedad, de unde a plecat la Atletico Madrid. Următoarele 5 sezoane le-a petrecut în capitala Spaniei, apoi transferându-se la Barcelona pentru 120 de milioane de euro.
Griezmann s-a întors la Atletico Madrid după două sezoane jucate în tricoul catalanilor, urmând a rămâne cel puțin până vara viitoare pe Civitas Metropolitano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo