Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona vrea ca omagiul pentru Messi să aibă loc pe Camp Nou! Cât mai au fanii de așteptat până la acel moment

Bianca Dumitru

Publicat 31/10/2023 la 16:53 GMT+2

Lionel Messi a câștigat aseară al optulea Balon de Aur din carieră, iar după gala a declarat că i-ar plăcea să aibă ocazia de a-și lua rămas bun cum se cuvine de la fanii Barcelonei. Clubul blaugrana intenționează să-i organizeze un omagiu imediat ce se va încheia renovarea stadionului Camp Nou.

Lionel Messi of FC Barcelona reacts during the La Liga Santander match between FC Barcelona and Atletico de Madrid at Camp Nou on May 08, 2021 in Barcelona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi și-a adjudecat aseară, în cadrul galei de la Teatrul Chatelet din Paris, cel de-al optulea Balon de Aur din carieră, stabilind un record impresionant.
Astăzi, presa din Spania a anunțat că cei de la Barcelona sunt tot mai hotărâți să-i aducă un omagiu argentinianului. Catalanii vor să organizeze un eveniment pentru ca el să-și poată lua cum se cuvine rămas bun de la fani, mai ales că Messi a spus că își dorește asta.
Potrivit jurnaliștilor Mundo Deportivo, oficialii clubului blaugrana sunt în contact permanent cu reprezentanții lui Leo, intenționând ca omagiul să-i fie adus în momentul în care stadiul lucrărilor la stadionul Camp Nou va permite revenirea echipei acasă.
Proiectul este prognozat a se încheia abia în 2026, termen prea îndepărtat, dar începând din noiembrie 2024 lucrările vor fi gata în proporție de 60%. Catalanii vor neapărat ca evenimentul să aibă loc pe Camp Nou, astfel că acesta nu va fi organizat mai devreme de anul viitor.
Citește și:

LIONEL MESSI A DEZVĂLUIT CUM SE VA ÎNTOARCE LA BARCELONA

Aseară, după încheierea galei de decernare a Balonului de Aur, Lionel Messi a susținut o conferință de presă în care a atins mai multe subiecte importante.
Starul celor de la Inter Miami a fost întrebat, printre altele, despre faptul că șefii clubului blaugrana vor să-i aducă un omagiu și despre posibilitatea de a se întoarce cândva la clubul blaugrana.
Argentinianul a spus că revenirea pe Camp Nou s-ar putea întâmpla în următorii ani, după ce își va fi încheiat cariera de fotbalist, pentru că are de gând să locuiască în Barcelona.
"A fi antrenor este ceva ce îmi atrage atenția, dar totul se poate schimba. Am de gând să locuiesc la Barcelona și, bineînțeles, într-o zi aș putea colabora cu clubul care mi-a dat totul. Nu stiu cât mi-a mai rămas de jucat, dar vreau să mă bucur în continuare. O să locuiesc la Barcelona și voi fi legat într-un fel sau altul de club.
Să mi se aducă un omagiu? Mi-ar plăcea să pot să-mi iau rămas bun de la oameni în alt fel. Am plecat cu un sentiment ciudat și nu este un lucru bun ținând cont de tot ce am dat eu clubului și clubul mie. Merit să pot să-mi iau rămas bun de la oamenii cu care am împărtășit atâtea bucurii și necazuri", a declarat Lionel Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo