Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea Barcelonei insistă pentru mijlocașul dorit de Xavi! Obstacolul întâmpinat de catalani

Eurosport
DeEurosport

Publicat 09/05/2024 la 14:54 GMT+3

Barcelona continuă să insiste pentru transferul lui Martin Zubimendi, de la Real Sociedad. Presa din Spania a dezvăluit că Deco, directorul sportiv al clubului catalan, a avut o întâlnire cu agenții mijlocașului, dar transferul este puțin probabil să se realizeze.

Dani Olmo lucha por una pelota ante Zubimendi y Rafinha en el Real Sociedad-Leipzig de la Europa League

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
La finalul unui sezon fără trofeu câștigat, conducerea Barcelonei a început deja negocierile pentru transferurile sezonului viitor. Nu este un secret că una dintre principalele ținte ale catalanilor pentru următoarea perioadă de mercato este Martin Zubimendi, mijlocașul defensiv de la Real Sociedad.
Conform ultimelor informații din presa spaniolă, directorul sportiv al Barcelonei, Deco, a avut o întâlnire săptămâna aceasta cu agenții jucătorului. Totuși, cei de la Marca notează că transferul este foarte puțin probabil să se realizeze, din motive financiare.
Bascii de la Real Sociedad îl evaluează pe Zubimendi la 60 de milioane de euro, sumă care nu poate fi achitată de Barcelona, având în vedere problemele economice ale clubului. Astfel, catalanii se află într-o situație asemănătoare cu cea de acum un an.
Citește și:

Zubimendi, prea scump pentru Barcelona

Clubul "blaugrana" a încercat să-l transfere pe Zubimendi și în sezonul trecut, dar s-au lovit de aceeași problemă, suma prea mare de transfer. Catalanii au renunțat la această țină, mulțumindu-se cu transferul lui Oriol Romeu, de la Girona.
Zubimendi, care are contract cu Sociedad până în 2027, este unul dintre jucătorii pe care Xavi îi apreciază cu adevărat: "Este un mijlocaș defensiv extraordinar. Domină jocul, momentele cu mingea și fără minge. Câștigă dueluri… e un fotbalist extraordinar pe acea poziție. Înțelege filosofia de joc de la Barcelona", a spus antrenorul catalan, conform sursei citate.
Martin Zubimendi are 25 de ani și este una dintre principalele produse de export ale lui Real Sociedad. În ultimele luni au apărut zvonuri conform cărora și Arsenal ar fi interesată de serviciile sale. În acest sezon, Zubimendi a evoluat în nu mai puțin de 45 de meciuri în toate competițiile și a reușit să marcheze de 4 ori.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo