Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Granzii din Premier League au pus ochii pe fundașul Realului! Anunțul francezilor

Daniel Kerekes

Actualizat 23/04/2024 la 11:55 GMT+3

Ferland Mendy, fundașul stânga de la Real Madrid, a atras atenția marilor cluburi din Premier League. Francezul din defensiva lui Carlo Ancelotti ar putea pleca de pe Bernabeu în această vară.

Bernardo Silva of Manchester City, Toni Kroos of Real Madrid CF and Ferland Mendy of Real Madrid CF battle for the ball during the UEFA Champions League quarter-final first leg match between Real Madrid CF and Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid se pregăteșe pentru o vară "fierbinte", în care va aduce câteva schimbări compartimentului defensiv. Dacă Nacho Fernandez și-a anunțat deja plecarea la finalul acestui sezon, un alt fundaș al lui Ancelotti s-ar putea despărți de Real în următoarea perioadă de mercato. 
Francezii de la L’Equipe notează că echipele care se luptă pentru titlu în Premier League, Arsenal, Liverpool și Manchester City, sunt toate interesate de serviciile lui Ferland Mendy, fundașul stânga al echipei "blanco".
Francezul de 28 de ani va intra în ultimul său an de contract, astfel suma de transfer nu ar trebui să fie o problemă pentru granzii din Anglia. Conducerea Realului ar putea să ia în considerare ofertele pentru Mendy, având în vedere planurile pentru sezonul viitor, dar și predispoziția francezului de a se accidenta.
Citește și:

Mendy o poate părăsi pe Real Madrid în vară

Mendy riscă să-și piardă locul de titular din stagiunea viitoare, Alphonso Davies fiind așteptat pe Bernabeu. Canadianul s-ar fi înțeles deja cu madrilenii, iar transferul său de la Bayern ar reprezenta doar o formalitate pentru Florentino Perez, cu un an înainte de încheierea contractului său cu bavarezii.
Englezii de la The Athletic notează că Ancelotti ar fi de acord cu cedarea lui Mendy, chiar dacă în urmă cu doar câteva zile spunea că acesta este "cel mai bun din lume pe poziția sa". Italianul ar fi nemulțumit de contribuția ofensivă a lui Mendy, care a fost rezervă în El Clasico, Eduardo Camavinga fiind folosit pe postul de fundaș stânga. 
Ferland Mendy a ajuns la Real Madrid în 2019, când "galacticii" au plătit 48 de milioane de euro celor de la Lyon. De atunci, francezul a bifat 165 de meciuri în tricoul "blanco". În această perioadă de 5 ani, Mendy a suferit nu mai puțin de 12 accidentări. Predispoziția sa la accidentări este un motiv pentru care madrilenii ar putea renunța la el. 

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo