Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Toni Kroos, aroganță supremă la adresa Barcelonei! Ce a spus la 4 zile după victoria din El Clasico

Nicu Savin

Publicat 24/04/2024 la 20:20 GMT+3

Toni Kroos a analizat partida dintre Real Madrid și Barcelona, în cadrul podcastului "Einfach mal Luppen", și a avut un discurs arogant la adresa marii rivale, Mijlocașul german a spus că meciul a fost de slabă calitate, iar Real Madrid ar fi câștigat cu 4-0 dacă juca la adevăratul său potențial.

El centrocampista alemán del Real Madrid Toni Kroos (d) disputa un balón ante el delantero brasileño del FC Barcelona Raphinha (i) durante el partido de la jornada 32 de LaLiga EA Sports entre Real Madrid y FC Barcelona, este domingo en el estadio Santiag

Credit imagine: EFE

Real Madrid a avut o săptămână trecută de vis, în care s-a calificat dramatic în semifinalele Champions League, după ce a trecut de Manchester City la penalty-uri, și a făcut pasul decisiv către câștigarea titlului în La Liga prin succesul cu 3-2 contra Barcelonei.
Catalanii s-au simțit dezavantajați de arbitraj și au fost extrem de vehemenți după meciul de pe Bernabeu. La 4 zile distanță de la derby, Toni Kroos a făcut analiza partidei în cadrul podcastului "Einfach mal Luppen", la care colaborează cu fratele său, iar mijlocașul Realului a avut un discurs care sugerează o oarecare aroganță la adresa eternei rivale.

Toni Kroos crede că Real Madrid s-ar fi impus la scor în derby-ul cu Barcelona dacă ar fi jucat la potențial maxim

Germanul a recunoscut că el și coechipierii săi au făcut un meci modest și a spus că dacă madrilenii ar fi jucat la adevărata lor valoare ar fi câștigat la scor ultimul El Clasico al sezonului.
"Adevărul este că nu a fost un meci bun ca nivel, trebuie spus asta. Valabil pentru ambele părți. Ambele echipe au făcut multe greșeli și au pierdut multe mingi. În realitate a fost un meci pe care dacă l-am fi jucat bine, l-am fi putut câștiga cu 4-0. Într-adevăr, ei nu au avut multă forță, mai ales în prima repriză", a spus Kroos, citat de Marca.
În discuția avută cu fratele său, Kroos a făcut un bilanț al meciurilor pe care le-a jucat în fața Barcelonei de când e la Real Madrid și a subliniat că e pe plus: "Am câștigat 14 meciuri contra lor, am făcut 3 egaluri și am pierdut 11. Am verificat azi. Mult timp am fost în urmă. După trei-patru ani am fost cu siguranță mult în urmă, chiar am pierdut cu 4-0 acasă. Dar cred că în ultimii doi-trei ani am câștigat șase-șapte derby-uri".
Odată cu succesul de duminica trecută, Real Madrid s-a distanțat la 11 puncte de Barcelona și e doar o chestiune de timp până când va deveni campioană din punct de vedere matematic. Din acest sezon mai sunt de jucat doar 6 etape, astfel că madrilenii pot declanșa fiesat cel mai devreme la sfârșitul săptămânii viitoare, dacă vor câștiga partidele cu Real Sociedad și Cadiz, iar Barcelona nu va lua toate punctele din duelurile cu Valencia și Girona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo