Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Viitorul adversar al României de la EURO, dorit de FC Barcelona! Anunțul lui Laporta

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/03/2024 la 17:53 GMT+2

Stanislav Lobotka a devenit una dintre țintele Barcelonei pentru următoarea perioadă de transferuri. Mijlocașul lui Napoli l-a impresionat pe Xavi, iar președintele Joan Laporta a confirmat faptul că își dorește transferul slovacului.

Lobotka in azione durante Napoli-Union Berlino - Champions League 2023/2024

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
FC Barcelona începe să-și creioneze lista de transferuri pentru perioada de mercato din vară. Catalanii au în vedere un viitor adversar al României de la EURO 2024, slovacul Stanislav Lobotka, jucătorul lui Napoli.
Mijlocașul de 29 de ani a ieșit cu adevărat în evidență în sezonul precedent, când a orchestrat de la mijlocul terenului echipa lui Napoli, care a câștigat primul Scudetto, după 30 de ani.
Acesta mai are contract cu Napoli până în 2027, dar Barcelona va insista în această vară pentru transferul lui Lobotka. Joan Laporta, președintele clubului, a confirmat interesul pentru mijlocaș: "Vrem să-l transferăm pe Lobotka, am vorbit deja despre el cu Deco", citat de tuttomercatoweb.com.
Citește și:

Lobotka, remarcatul lui Xavi

Barcelona și Napoli au fost adversare recent, în optimile UEFA Champions League, iar Xavi a l-a evidențiat pe Lobotka la conferința de presă premergătoare primei partide: "Îmi place Lobotka. Nu pierde nicio minge în faza de construcție, nu greșește nicio pasă. Ar putea face diferența și aici, la fel ca la Napoli”, a spus Xavi citat de GSP.
Agentul slovacului, Branislav Jarusek, a vorbit și el despre posibilitatea ca internaționalul slovac să ajungă la Barcelona: "Am vorbit despre asta cu Deco, Barcelona l-ar transfera, dar multe lucruri trebuie să se întâmple înainte. Stanislav mi-a arătat o captură de ecran cu declarațiile lui Xavi, eu i-am trimis una cu toate dățile în care am vorbit despre el, fiindcă Xavi mă întreabă foarte des despre Lobotka", a declarat acesta, conform presei italiene.
Stanislav Lobotka ajungea la Napoli în ianuarie 2020, de la Celta Vigo, pentru suma de 21 de milioane de euro. În 4 ani petrecuți la echipa napoletană, slovacul a bifat 154 de meciuri, însă doar 4 contribuții decisive.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo