Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vinicius nu s-a abținut după galbenul încasat în La Liga! "Arbitrul ăsta îmi dă câte un cartonaș în fiecare meci"

Bianca Dumitru

Actualizat 17/03/2024 la 11:54 GMT+2

Vinicius Junior a reușit o dublă în victoria obținută de Real Madrid, în deplasare, pe terenul celor de la Osasuna. Brazilianul a încasat, însă, un cartonaș galben și va fi suspendat în următorul meci din campionat, lucru care l-a făcut să reacționeze dur.

Vinicius Junior

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a câștigat fără emoții, sâmbătă după-amiază, duelul disputat pe terenul celor de la Osasuna, scor 4-2, meci contând pentru a 29-a etapă din La Liga.
Două dintre golurile "galacticilor" au fost reușite de Vinicius Junior, care a ajuns la 4 meciuri consecutive cu gol marcat în tricoul echipei blanco, în toate competițiile.
Brazilianul nu a avut parte, însă, de un meci lipsit de incidente. În finalul primei reprize, a încasat un cartonaș galben după ce a protestat, atrăgându-i atenția arbitrului Martinez Munuera că Tchouameni fusese faultat.
Vinicius a ajuns la 77 de goluri și 42 de cartonașe în tricoul celor de la Real Madrid. În acest sezon de La Liga, brazilianul a încasat deja 5 galbene, astfel că va rata următorul meci din campionat.
Atacantul va fi suspendat pentru cumul de cartonașe la partida cu Athletic Bilbao, care este programată pe 31 martie, pe teren propriu.
Citește și:

Vinicius, nemulțumit de cartonașul încasat în La Liga

Cartonașul încasat ieri l-a nemulțumit pe fotbalistul care are o cotă de piață de 150 de milioane de euro, potrivit site-ului Transfermarkt.com. Vinicius a reacționat dur chiar de la pauză.
Brazilianul s-a abătut din drumul spre vestiar pentru a merge la o cameră de filmat și a-și spune oful: "La fiecare meci acest arbitru îmi dă un cartonaș. În fiecare meci! Este incredibil!".
Concret, Munuera i-a dat două cartonașe galbene lui Vinicius în acest sezon în cele 3 meciuri în care s-a aflat la centrul terenului în partidele lui Real Madrid.
La finalul partidei, atacantul a făcut câteva declarații, dar a evitat să mai vorbească despre cartonașul încasat. Vinicius s-a concentrat asupra prestației echipei sale și a dezvăluit care sunt așteptările lui Carlo Ancelotti în ceea ce-l privește.
"A fost un joc foarte bun pentru echipă. Nu doar eu am jucat bine, ci toată echipa. Avem un sezon foarte bun, ne apărăm foarte bine și cu presiunea pusă în atac, marcăm foarte multe goluri.
Întotdeauna încerc să-mi îmbunătățesc jocul și să intru cât mai mult spre interiorul careului pentru a înscrie cât mai multe goluri. Antrenorul mi-a dat această responsabilitate și profit de ea", a declarat Vinicius.
Fotbalistul de 23 de ani va reveni pe teren în tricoul celor de la Real Madrid la începutul lunii aprilie, în meciul de pe teren propriu cu Manchester City, contând pentru manșa tur a sferturilor de finală din Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo